HC Dobrogea Sud Din sală până la cer! Turneul reuşit de la Cluj-Napoca, dedicat regretatului Niculae Curcă

  • HC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat toate cele trei meciuri disputate la turneul da la Cluj-Napoca.
  • Echipa de pe litoral nu l-a uitat pe regretatul Niculae Curcă, cel care s-a stins de curând din viaţă.
  • Acesta era unul dintre cei mai vechi şi mai înfocaţi suporteri ai „delfinilor”.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a avut un turneu deosebit la Cluj-Napoca, impunându-se în toate cele trei meciuri susţinute. A doua partidă sub Feleac a fost cu liderul clasamentului, Dinamo, căruia „delfinii” i-au administrat cu această ocazie prima înfrângere stagională.
 
În acest moment fast pentru echipă, trupa de pe litoral fiind în cursa pentru a ocupa locul doi la finalul campionatului, familia HCDS nu l-a uitat pe regretatul Niculae Curcă, care s-a stins de curând din viaţă. Acesta era unul dintre cei mai vechi şi mai înfocaţi suporteri. „Din sală până la cer. Un mesaj din partea echipei. Băieţii dedică turneul perfect reuşit la Cluj lui Nicolae Curcă, membrul familiei HCD care nu va mai putea fi în sală la meciurile noastre, însă ne va urmări din «loja» sa de acolo de sus. Îţi mulţumim pentru toate încurajările, Nicolae, le simţim şi acum şi ne dorim să te facem mândri de noi!”, a fost mesajul clubului constănţean, după victoriile cu CSM Făgăraş (36-26), Dinamo (24-22) şi CSU din Suceava (22-21).
 

„Ne va lipsi enorm!”

 
Clubul constănţean a avut un mesaj şi când Niculae Curcă a plecat din această lume. „O veste tristă pentru familia HCD. Niculae Curcă, unul dintre cei mai vechi şi activi suporteri ai Constanţei, ne-a părăsit... Chiar şi în perioada în care pandemia nu v-a lăsat să veniţi la meciuri, Niculae era prezent mereu aici şi ne încuraja prin comentariile lui. L-am simţit aproape, ca pe mulţi dintre voi, şi ne va lipsi enorm, însă ne vom gândi la el şi ii vom dedica prima victorie cu sala plină”, a fost mesajul clubului de pe litoral.
 

„Imaginea tatălui meu o vedeam prin tine!”


Dispariţia dintre cei vii a lui Niculae Curcă le-a lăsat sufletele pustiite tuturor celor care l-au cunoscut, iubit şi apreciat. Iată care au fost câteva dintre mesajele de condoleanţe: 
 
„Dumnezeu să te ierte, «tataie» drag cu suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază! Condoleanţe familiei îndurerate şi mai ales Alexandrei!”
 
„Nu pot să cred! Nea Nicu, odihnă veşnică! Condoleanţe familiei!”
 
„Imaginea tatălui meu o vedeam prin tine, nea Nicu! Dumnezeu să te odihnească printre îngeri, om bun! Condoleanţe familiei!”
 
„Odihnă veșnică în împărăția lui Dumnezeu! Un suflet tânăr şi frumos a plecat dintre noi, regrete sincere! Condoleanţe familiei îndurerate!”

 
„Doamne, ce veste, nu pot să cred! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin către îngeri, nea Nicu! Condoleanțe familiei!”
 

„Vreau să mă trezesc din visul ăsta urât!”

 

„Ai plecat mult prea devreme dintre noi, om bun cu suflet minunat! Să-ți fie drumul lin spre îngeri! Nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei”
 
„Offff! Sincer, nu mai am cuvinte, sincer, nu cred, nu vreau să cred așa ceva... Vreau să mă trezesc din visul ăsta urât și dimineață să vii la mine la frizerie și să îmi spui: «Ai văzut meciul?»... Nu îmi vine să cred că Dumnezeu te-a vrut așa de repede la el în ceruri. Trebuia să se gândească și la noi, cei care te iubim și te respectăm și ne aduceai un zâmbet frumos fiecăruia dintre noi... Dumnezeu să te odihnească în pace!”
 
„Of, un om atât de bun, atât de vesel, atât de plin de viaţă... Nici eu nu pot crede, nu-mi pot reveni!”
 
„Condoleanţe, tataie! O să-mi lipsiţi pe casa scării, să vă văd cu căţeluşul cum îl scoateţi la plimbare şi de discuţiile noastre frumoase! De postările dumneavoastră, care mă făceau să râd mereu! Aţi fost un tată şi un tataie minunat! Prea devreme aţi plecat! Îmi pare atât de rău! Sincere condoleanţe familiei minunate!”
 
„Ai plecat mult prea devreme dintre noi, vărul nostru bun. Soț, tată și om minunat! Nu-mi găsesc cuvintele în aceste clipe foarte triste. Să-ți fie drumul lin spre îngeri, iar Dumnezeu să te aibă în paza lui, cu lumină veșnică, Nicu! Nu te vom uita niciodată, omule bun şi un familist de excepție! Sincere condoleanţe familiei și putere!”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citeşte şi:
 
Când joacă HC Dobrogea Sud Constanţa ultimele trei meciuri din acest sezon
 

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud Constanţa, start în Cupa României Ionuţ Stănescu - „Este un trofeu foarte important pentru clubul nostru”

25 May 2021 3687