Imagini de la eveniment Constanța. Invitați speciali la festivitatea de deschidere a "Cupei Litoralului" la tenis (Galerie foto)

Ediția a 50-a a "Cupei Litoralului", cea mai veche întrecere de tenis de camp pentru juniori din țară, debutează astăzi, la Constanța, pe terenurile bazei Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

Campionul Horia Tecău, fost elev al LPS si fost câștigător al competiției în 1996, nu a reușit să ajungă la festivitatea de deschidere, dar Andrei Szemerjai, directorul liceului, a avut lângă el alți invitați speciali, dintre care nu au lipsit constanteanul George Cosac (vicepreședinte al Federației Române de Tenis, comandant al CS Dinamo Bucuresti, fost tenisman lansat de LPS), Stere Halep (tatăl Simonei Halep), Ilie Floroiu (consilier pe probleme de sport al primarului Constantei, Decebal Făgădău) sau Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanta.

George Cosac a oferit patru trofee speciale, pentru Andrei Szemerjai, Decebal Făgădău si antrenorii Radu Popescu si Ioan Macoveiciuc.

Competiție de dublu (atât la fete, cât și la baieti), "Cupa Litoralului" se desfășoară la categoriile de vârstă 10, 12, 14 si 16 ani, în intervalul 7-11 septembrie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia a câștigat Cupa României și la tineret, și la seniori (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 942

Cupa Litoralului la Tenis de Câmp se joacă sâmbătă, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

05 Sep 2019 1725

Tradiţionalul turneu de tenis juvenil de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa Cupa Litoralului şi-a desemnat câştigătorii (galerie foto + video)

01 Sep 2017 4514