Tenis de masă Constanța Elena Zaharia a câștigat Cupa României și la tineret, și la seniori (GALERIE FOTO)

 
Cupa României la tenis de masă, întrecere rezervată categoriilor de vârstă seniori și tineret, s-a desfășurat la Dumbrăvița, în județul Timiș, iar printre medaliați s-au numărat și reprezentanții litoralului, și la feminin, și la masculin.
 
Elena Zaharia (CSM Constanța) a avut noi evoluții de clasă și s-a impus atât la senioare, cât și la tineret!
 
Elena Zaharia a învins-o în finală, cu 4-3, pe Bianca Mei-Roșu, sportivă cu dublă legitimare LPS Nicolae Rotaru / CSM Constanța, care a concurat în această competiție pentru LPS Nicolae Rotaru.
 
Medalia de bronz i-a revenit unei alte sportive constănțene care este legitimată și la CSM Constanța, Andrea Teglas, care a concurat, de asemenea, pentru LPS Nicolae Rotaru.
 
La băieți, au urcat pe podium doi reprezentanți CSM Constanța: Cristian Grigore, medaliat cu argint (0-4, în finală cu Rareș Șipoș) și Cristian Chirița, medaliat cu bronz.
 
Alături de aceștia, CSM Constanța i-a avut în competiție și pe Paul Mladin și Bogdan Iacob.
 
La tineret, pe primele două două locuri s-au clasat, ca la senioare, Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu (4-1 în finală pentru prima sportivă), iar Andreea Teglas a fost a cincea, poziție care i-a revenit și lui Victor Carabaș (LPS „Nicolae Rotaru“), la masculin.
 

Felicitări, sportivilor și staff-ului, din care fac parte antrenorii Anamaria Sebe și Cristian Grigore, alături de Viorel Filimon și de psihologul Mioara Șincan, este mesajul CSM Constanța.

 
Altfel, a avut loc tragerea la sorti a primelor 12 echipe din Europa pentru Stagiul 3 al ETTU Cup, competiție europeanăîn care va evolua si CSM Constanta.

 
Echipa de pe litoral urmează să întâlnească în meci tur-retur formatia spaniolă Girbau Vic TT.
 

Sursa foto: Facebook (Tenis de masa Constanța)  
 
Citește și:


Tenis de masă CSM Constanța
Elena Zaharia a câștigat Top 10 Europa. „Performanță de top, din nou la înălțime!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 341

Tenis de masă Echipa masculină a CSM Constanța a promovat în Superligă (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 536

Tenis de masă LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la categoria Under-15 (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

29 Mar 2024 800

LIVE TEXT. Tenis de masă CSM Constanța, învinsă, dar a luptat admirabil pentru finala ETTU Europe Cup Women (FOTO + VIDEO)

17 Mar 2024 912

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 647

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

12 Mar 2024 765

Tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 788

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 956

Tenis de masă CSM Constanța a început în forță returul Diviziei A (GALERIE FOTO)

11 Feb 2024 859

Tenis de masă CSM Constanța, reprezentat în echipa României la Campionatul Mondial din Coreea de Sud

07 Feb 2024 1024

Editorial Fetele de la tenis de masă au scris „Constanța“ pe mingea de joc

04 Feb 2024 1165

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1129

Tenis de masă CSM Constanța susține vineri, 2 februarie 2024, returul cu ALCL TT Grand-Quevilly (VIDEO)

02 Feb 2024 958

Tenis de masă „Maraton nebun!“. CSM Constanța a produs surpriza și a învins ALCL TT Grand-Quevilly în ETTU Europe Cup Women (GALERIE FOTO)

31 Jan 2024 1000

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia și Bianca Mei - Roșu, campioane europene. Camelia Mitrofan, vicecampioană continentală (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 923