Sport

Informaţii despre biletele de acces la meci FC Viitorul întâlneşte la Ovidiu liderul neînvins al Ligii 1, Gaz Metan Mediaş


Etapa a noua a Ligii 1 aduce la Ovidiu, ca adversar al FC Viitorul, liderul campionatului, Gaz Metan Mediaş, singura echipă rămasă neînvinsă în întrecere. Echipa pregătită de Edi Iordănescu are cinci victorii şi trei egaluri în opt partide, golaveraj 17-6 şi 18 puncte. Aflată pe locul patru în ierarhie, FC Viitorul are un singur eşec, venit în deplasare cu FCSB, în etapa trecută, linia de clasament a trupei lui Gică Hagi fiind: patru victorii - trei egaluri - o înfrângere, golaveraj 19-9 şi 15 puncte. Meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş se joacă luni, 16 septembrie, de la ora 21.00.
 
Biletele de intrare la meci se vor putea achiziţiona la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. Conform Legii 04/2012, o persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în reţeaua parteneră (Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone), începând de joi, 11 septembrie, de la ora 10.00. Online, pe bilete.ro şi pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare, deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.
În ziua meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces la casele de bilete, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.
 
Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribune să fie făcut în intervalul orar 20.00 - 20.30, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga 1), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.
 
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator. De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
 
Spectatorii sunt rugaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe bilet. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribune decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat. Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 

Transport pentru suporteri

 
Şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 16 septembrie, la ora 19.45, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie Credeţi că, în meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş va suferi prima înfrângere stagională în Liga 1?

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul a trecut cu 4-1 de Gaz Metan Mediaș, singura echipă ce era neînvinsă în Liga 1!

16 Sep 2019 80

Jandarmii vor asigura ordinea la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş

16 Sep 2019 356

Sondaj de opinie 65% dintre respondenţi cred că FC Viitorul îi va administra prima înfrângere stagională echipei Gaz Metan Mediaş

16 Sep 2019 163

UPDATE. Comunicat al „Regelui“ Gică Hagi - „Rog mai mult respect faţă de numărul 10!“

15 Sep 2019 479

FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş, luni, la Ovidiu Steliano Filip - „Ne aşteaptă un meci dificil, dar sperăm să câştigăm“

15 Sep 2019 540

FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, şi-a aflat adversara din 16-imile Cupei României

12 Sep 2019 539

FC Viitorul Constanţa SA, credit de investiţie pentru achiziţia unui teren în Ovidiu

11 Sep 2019 1159

Cum au evoluat jucătorii de la FC Viitorul în meciul Danemarca - România, pierdut dramatic de tricolori

10 Sep 2019 537

Viitorul si-a aflat adversara din Youth League

09 Sep 2019 391

Sondaj de opinie Credeţi că, în meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş va suferi prima înfrângere stagională în Liga 1?

09 Sep 2019 616

România susţine astăzi meciul cu Malta din preliminariile Euro 2020

08 Sep 2019 441

FC Viitorul a învins iarăși Chindia Târgoviște. Cosmin Matei a deschis scorul (galerie foto)

07 Sep 2019 1746

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa joacă sâmbătă primul meci acasă din noul sezon al SuperLigii

07 Sep 2019 622

FC Viitorul va disputa o partidă amicală

05 Sep 2019 611

România întâlneşte astăzi Spania în preliminariile Euro 2020. Mai mulţi foşti jucători ai FC Viitorul în lotul tricolor

05 Sep 2019 684