Județul Tulcea Fotbaliști renumiți, din Constanța și din țară, participă la Turneul Armânilor și la sărbătoarea de la Camena (GALERIE FOTO)

Echipa FC Farul Old-Boys care a participat, în februarie 2023, la Memorialul „Gheorghe Barbu“, de la Constanța
 
  • La Turneul Armânilor 2023, din județul Constanța evoluează FC Farul Constanța Old-boys și AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari.  
 
Ediția a șaptea a Turneului de fotbal al Armânilor, urmată de sărbătoarea satului Camena, au loc sâmbătă, 5 august 2023, în județul Tulcea.
 
Tradiționalele evenimente reunesc o serie de foști fotbaliști cunoscuți în România (atât din județul Constanța, cât și de la alte echipe din țară), care continuă să joace la old-boys. Întrecerea de veterani Turneul Armânilor se desfășoară la Babadag, în intervalul orar 12.00 - 20.00. Participă jucători cu vârsta de la 38 de ani în sus, cele opt echipe fiind împărțite în două grupe: 1 - Babadag, Generația Nouă Măcin, Urziceni, FC Farul Constanța Old-boys; 2 - Pitești, Wolfs Delta Tulcea, AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari, Isaccea.
 
FC Farul Old-Boys (președinte, Stelian Carabaș) vine la turneul de la Babadag cu Valentin Dumitrică, Selciuc Ibadula (portari), Stelian Carabaș, Gică Butoiu, Dennis Șerban, Adrian Senin, Cosmin Pașcovici, Florin Lungu, Georges Mihai, Marius Soare, Florin Pătrașcu, Cristian Mihăilă, Marius Codin, Costel Carabaș, Gabriel Chelariu, Dan Florea și Ciprian Mozacu (jucători de câmp).
  
De la AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari (câștigătoarea ultimei ediții a turneului) nu vor lipsi la Turneul Armânilor jucători precum Ion Barbu, Ionuț Florea, Ionel Boghițoi, Mimi Stoica, Lucian Mălăele, Georgian Păun, Viorel Farcaș, Vasile Șicu, Cristian Siminicianu sau Constantin Gechereanu.
 
„Sunt evenimente tradiționale, pe care le organizăm cu bucurie. Am ajuns la ediția a șaptea. După ora 20.00, toți participanții la turneu, împreună cu oamenii de suflet din Camena, sunt așteptați să petrecem împreună. Invitați speciali: Stelian Arău și formația Makidonia“, a declarat Mihai Guliu, cel care se implică ediție de ediție în organizarea evenimentelor.
 
La ediția din 2019, printre invitaţii de onoare ai evenimentului de la Babadag s-au numărat Gică Hagi, dar şi Stere Halep, tatăl Simonei Halep. În ciuda programului încărcat, aceştia au fost prezenţi la turneu, respectându-şi promisiunea. Acum patru ani, la stadionul din Babadag au fost prezente 12 echipe, opt dintre ele participând la un turneu, iar patru evoluând demonstrativ. Turneul a fost câştigat de echipa din Braşov, urmată pe podium de Piteşti şi Năvodari. Au mai jucat formaţiile din Urziceni, Babadag, Târgovişte, dar şi Săgeata Stejaru şi Mecanică Fină Bucureşti. În total, au fost prezenţi peste 250 de jucători, atât aromâni, cât şi invitaţi de-ai lor.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, galerie - Facebook (Mihai Guliu, AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari)
 
Citește și:
 
Gică Hagi şi Stere Halep au fost invitaţi speciali
Turneul Armânilor de la Babadag şi sărbătoarea de la Camena. La anul, ar putea veni şi Galatasaray (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.