Gică Hagi şi Stere Halep au fost invitaţi speciali Turneul Armânilor de la Babadag şi sărbătoarea de la Camena. La anul, ar putea veni şi Galatasaray (galerie foto)

Stadionul „Nelu Stănescu“ din Babadag, judeţul Tulcea, a găzduit o nouă ediţie a Turneului Armânilor (întrecere de fotbal rezervată veteranilor), urmat de tradiţionala sărbătoare a satului Camena.
 
La stadionul din Babadag au fost prezente 12 echipe, opt dintre ele participând la un turneu, iar patru evoluând demonstrativ. Turneul a fost câştigat de echipa din Braşov, urmată pe podium de Piteşti şi Năvodari. Au mai jucat formaţiile din Urziceni, Babadag, Târgovişte, dar şi Săgeata Stejaru şi Mecanică Fină Bucureşti. În total, au fost prezenţi peste 250 de jucători, atât aromâni, cât şi invitaţi de-ai lor. În cele două partide demonstrative, selecţionata primarilor din ţară a întâlnit echipa profesorilor din Bucureşti, iar Săgeata s-a duelat cu Camena. După acţiunea de la Babadag, sărbătoarea a continuat la Camena (sat tulcean care aparţine de comuna Baia), cu fotbalişti de la turneu, fii ai satului şi invitaţi.
 
Printre invitaţii de onoare ai evenimentului de la Babadag s-au numărat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, dar şi Stere Halep, tatăl Simonei Halep. În ciuda programului încărcat, aceştia au fost prezenţi la turneu, respectându-şi promisiunea. Pe terenul de joc au fost văzuţi mai mulţi foşti fotbalişti cunoscuţi, precum Mihail Majearu, Daniel Iftodi sau Andrei Mărgăritescu (cel care a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului). La echipa din Urziceni a jucat şi Felix Grigore, oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
 
„Le mulţumim lui Gică Hagi şi lui Stere Halep că au fost prezenţi alături de noi la turneu. Au dovedit încă o dată că sunt oameni de cuvânt. Gică a fost primit ca un «Rege» adevărat, iar oamenii s-au bucurat în egală măsură şi de prezenţa lui Stere Halep, ca şi a celorlalţi invitaţi ai noştri. A fost o organizare perfectă. Le mulţumim pentru sprijin şi primarilor din Baia, Babadag şi Sarichioi, dar şi lui Toli Gigică pentru prezenţă. La anul, vrem să invităm la turneu şi echipa de old-boys a lui Galatasaray Istanbul, cu Gică Hagi şi ceilalţi foşti colegi ai săi“, a declarat Mihai Guliu, care la turneu a jucat pentru echipa Mecanică Fină Bucureşti.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Bontoi, Alempe Pantelie şi Mihai Guliu)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După șapte ani, FC Farul e din nou în „16”-imile Cupei României, contra unei echipe de Liga 1. Goluri multe în 2013!

28 Nov 2020 2117

Mesajul lui Gică Hagi, după ce Diego Maradona s-a stins din viață „Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu”

25 Nov 2020 2560

Marius Tucă Show „Toți cred că Ianis Hagi trebuie să fie Gică Hagi, din prima secundă. Ianis Hagi are drumul lui”

23 Nov 2020 2209

S-au scurs 38 de ani de la primul gol al lui Gică Hagi în Divizia A. Reușită de poveste, contra Stelei!

11 Nov 2020 3168

FC Viitorul țintește a zecea victorie contra lui Dinamo. Echipa de pe litoral are palmares pozitiv

05 Nov 2020 2537

Louis Munteanu, de la FC Viitorul la Fiorentina „Merg în Italia cu inima deschisă și cu mult entuziasm“

28 Sep 2020 1431

FC Viitorul Contract de credit și împuternicire a lui Gică Popescu, în urma unei Hotărâri a Adunării Generale a acționarilor

24 Sep 2020 2672

Golgeterul Ligii 1. Gabriel Iancu, căpitanul FC Viitorul „Am zis că trebuie să schimb ceva în jocul meu, în atitudinea mea“

18 Aug 2020 2238

​Kira, fiica lui Gică Hagi, în costume tradiționale aromâne, vechi de 120 de ani. Unul i-a aparținut poetei Kira Iorgoveanu!

12 Aug 2020 1864

Îl recunoașteți? Ianis Hagi, la câțiva anișori! Alături de Gică Hagi și de juniori ai FC Farul Constanța (galerie foto)

11 Aug 2020 1783

FC Viitorul Cătălin Anghel - „Nu sunt de acord să se arate cu degetul spre oricine se infectează“

07 Aug 2020 1752

FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe 0-3. Scor stabilit încă din minutul 32! Gică Hagi - „A fost un examen pe care nu l-am trecut“ (galerie foto)

03 Aug 2020 2353

Gică Hagi se retrage din funcția de manager tehnic al FC Viitorul! Ce va face „Regele“ în continuare

02 Aug 2020 2461

FC Viitorul întâlnește luni Poli Iași. În celelalte trei meciuri din sezon, echipa lui Hagi s-a impus cu 2-1

20 Jul 2020 2647

Trei fotbaliști de la FC Viitorul și Gică Hagi antrenor pentru echipa etapei în Liga 1

16 Jul 2020 2289