Sport

Gică Hagi şi Stere Halep au fost invitaţi speciali Turneul Armânilor de la Babadag şi sărbătoarea de la Camena. La anul, ar putea veni şi Galatasaray (galerie foto)

Stadionul „Nelu Stănescu“ din Babadag, judeţul Tulcea, a găzduit o nouă ediţie a Turneului Armânilor (întrecere de fotbal rezervată veteranilor), urmat de tradiţionala sărbătoare a satului Camena.
 
La stadionul din Babadag au fost prezente 12 echipe, opt dintre ele participând la un turneu, iar patru evoluând demonstrativ. Turneul a fost câştigat de echipa din Braşov, urmată pe podium de Piteşti şi Năvodari. Au mai jucat formaţiile din Urziceni, Babadag, Târgovişte, dar şi Săgeata Stejaru şi Mecanică Fină Bucureşti. În total, au fost prezenţi peste 250 de jucători, atât aromâni, cât şi invitaţi de-ai lor. În cele două partide demonstrative, selecţionata primarilor din ţară a întâlnit echipa profesorilor din Bucureşti, iar Săgeata s-a duelat cu Camena. După acţiunea de la Babadag, sărbătoarea a continuat la Camena (sat tulcean care aparţine de comuna Baia), cu fotbalişti de la turneu, fii ai satului şi invitaţi.
 
Printre invitaţii de onoare ai evenimentului de la Babadag s-au numărat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, dar şi Stere Halep, tatăl Simonei Halep. În ciuda programului încărcat, aceştia au fost prezenţi la turneu, respectându-şi promisiunea. Pe terenul de joc au fost văzuţi mai mulţi foşti fotbalişti cunoscuţi, precum Mihail Majearu, Daniel Iftodi sau Andrei Mărgăritescu (cel care a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului). La echipa din Urziceni a jucat şi Felix Grigore, oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
 
„Le mulţumim lui Gică Hagi şi lui Stere Halep că au fost prezenţi alături de noi la turneu. Au dovedit încă o dată că sunt oameni de cuvânt. Gică a fost primit ca un «Rege» adevărat, iar oamenii s-au bucurat în egală măsură şi de prezenţa lui Stere Halep, ca şi a celorlalţi invitaţi ai noştri. A fost o organizare perfectă. Le mulţumim pentru sprijin şi primarilor din Baia, Babadag şi Sarichioi, dar şi lui Toli Gigică pentru prezenţă. La anul, vrem să invităm la turneu şi echipa de old-boys a lui Galatasaray Istanbul, cu Gică Hagi şi ceilalţi foşti colegi ai săi“, a declarat Mihai Guliu, care la turneu a jucat pentru echipa Mecanică Fină Bucureşti.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Bontoi, Alempe Pantelie şi Mihai Guliu)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Un meci fantastic“ În primele opt partide, Gaz Metan primise numai şase goluri. Într-una singură apoi, FC Viitorul i-a marcat patru! (galerie foto)

18 Sep 2019 352

Ziarişti de la postul de televiziune spaniol Movistar+ şi reprezentanţi ai clubului Ajax Amsterdam, în vizită la Academia Hagi (galerie foto)

18 Sep 2019 539

Irezistibil! După meciul cu Gaz Metan Mediaş, Gabriel Iancu, de la FC Viitorul, a urcat pe locul întâi în topul marcatorilor Ligii 1

18 Sep 2019 665

Sondaj de opinie 65% dintre respondenţi cred că FC Viitorul îi va administra prima înfrângere stagională echipei Gaz Metan Mediaş

16 Sep 2019 197

UPDATE. Comunicat al „Regelui“ Gică Hagi - „Rog mai mult respect faţă de numărul 10!“

15 Sep 2019 527

Informaţii despre biletele de acces la meci FC Viitorul întâlneşte la Ovidiu liderul neînvins al Ligii 1, Gaz Metan Mediaş

11 Sep 2019 494

Sondaj de opinie Credeţi că, în meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş va suferi prima înfrângere stagională în Liga 1?

09 Sep 2019 648

Primul eşec pentru FC Viitorul în campionat Gică Hagi - „Aveam ambiţiile mele şi credeam că putem lua cele trei puncte“

04 Sep 2019 579

FC Viitorul a ajuns la 12 meciuri la rând fără eşec, în ţară Maşină de goluri! Ce obiectiv special are Gică Hagi cu ofensiva sa (galerie foto)

27 Aug 2019 1097

FC Viitorul, cu poftă de gol în meciul cu FC Voluntari. 4-0! Echipa lui Hagi, pe locul doi în Liga 1

25 Aug 2019 664

Cosmin Matei, la FC Viitorul. Echipa lui Hagi joacă duminică la Ovidiu cu FC Voluntari

24 Aug 2019 975

Gică Hagi „Sper să ne trezim! Toţi muncim pentru România. Să pedalăm să scoatem fotbalişti“

22 Aug 2019 1019

Gică Hagi, după remiza FC Viitorul cu Astra Giurgiu „Puteam pierde, dar și câștiga“ (galerie foto)

21 Aug 2019 627

Egal între Astra Giurgiu și FC Viitorul în Liga 1. Echipa lui Hagi e pe locul trei în clasament

19 Aug 2019 626

FC Viitorul, egalată din nou pe final Gică Hagi - „Meritam 100% victoria. Trebuia să avem maximum de puncte acum“ (galerie foto)

14 Aug 2019 642