Micii fotbaliști de la ACSM Delta Tulcea au avut parte de meciuri foarte bune la „Football Friends Cup“

  • La competiția găzduită de terenul Academiei Valencia au participat multe echipe cunoscute din țară.ACSM Delta Tulcea a participat cu grupa de mici fotbaliști născuți în anii 2009 - 2010 la turneul „Football Friends Cup“, desfășurat la București, pe terenul Academiei Valencia.

Oficialii clubului tulcean s-au declarat mulțumiți de participarea copiilor la competișia din capitală. „Au avut parte de meciuri foarte bune, în compania unor echipe foarte bine organizate, precum Dinamo, Valencia, Popești Leordeni, LPS Mircea Eliade, Team One B. Rezultatele și jocurile făcute de copii ne dau încredere. Au fost meciuri grele, chiar și trei într-o zi, istovitoare, având în vedere că pe durata întregului turneu a plouat. Ambiția și evoluția copiilor noștri ne motivează și ne demonstrează că suntem pe drumul cel bun. Felicitări tuturor copiilor! Urmează noi provocări și pentru celelalte grupe din cadrul clubului nostru“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a ACSM Delta Tulcea.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la turneu. Sursa foto: Facebook (ACSM Delta Tulcea)


Citește și:

Memorialul „Adrian Cicîrîc” se dispută, la Tulcea, şi în acest an

„Succes, vulturilor!”
Judeţul Tulcea, cu patru fotbalişti selectaţi în lotul regiunii 2 de la Turneul Speranţelor

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echipele Under-19 și Under-17 ale Farului Constanța, victorii cu Axiopolis Cernavodă și Viitorul Hârșova (Liga a 4-a) - GALERIE FOTO

28 Feb 2022 2751

ACS Kinder Constanța, victorii cu Farul Constanța și ACSM Delta Tulcea (GALERIE FOTO)

25 Feb 2022 2592