Memorialul „Adrian Cicîrîc” se dispută, la Tulcea, şi în acest an

  • Adrian Cicîrîc a fost un fotbalist tulcean, care a decedat în 2019 într-un accident rutier.


Memorialul „Adrian Cicîrîc”, turneul fotbalistic care-i cinsteşte memoria lui Adrian Cicîrîc (un fost jucător de fotbal, care a murit în 2019, într-un accident rutier), va avea loc, la Tulcea, şi în acest an.

Victoria Delta Tulcea, în colaborare cu Vali Cicîrîc şi Consiliul Local Tulcea, organizează ediţia a treia a evenimentului, care va fi găzduit de stadionul „Delta” din Tulcea, în intervalul 5-8 august. Turneul este rezervat categoriilor de vârstă 2005 - 2006, iar organizatorii informează că nu se va percepe taxă de participare şi se oferă premii substanşiale pentru ocupantele primelor trei locuri. Partidele vor avea două reprize a câte 45 de minute.

Ediţia inaugurală, din 2019, s-a încheiat cu victoria formaţiei Prosport Focşani, pariticipând şi două echipe din Constanţa, Kinder (care s-a clasat pe locul doi) şi FC Farul (care a ocupat poziţia a cincea). Kinder a obţinut şi trei dintre cele cinci premii individuale: cel mai bun portar - Răzvan Nache; cel mai bun fundaş - Andrei Lungu; golgeterul competiţiei - David Urdea.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Victoria Delta Tulcea)Citeşte şi:


Kinder Constanţa, pe locul doi şi cu trei premii individuale la „Memorialului Adrian Cicîrîc“, de la Tulcea (galerie foto)

La Tulcea a început „Memorialul Adrian Cicîrîc“. Participă şi echipe din Constanţa (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Kinder Constanța și Unirea Marina Constanța, pe podium la Memorialul „Adrian Cicîrîc“, organizat la Tulcea (galerie foto)

10 Aug 2021 3139

Tulcea Două cluburi din Constanța, participante la Memorialul „Adrian Cicîrîc“

30 Jul 2021 2575

Tulcea Fotbal și surprize la Memorialul „Adrian Cicîrîc“

23 Jul 2021 1718

Tulcea Campanie umanitară de donare de sânge, în locul Memorialului „Adrian Cicîrîc“

14 Aug 2020 3038

Kinder Constanţa, pe locul doi şi cu trei premii individuale la „Memorialului Adrian Cicîrîc“, de la Tulcea (galerie foto)

31 Aug 2019 3554

La Tulcea a început „Memorialul Adrian Cicîrîc“. Participă şi echipe din Constanţa (galerie foto)

28 Aug 2019 3348