Naşul este campion în Franţa S-a căsătorit fostul căpitan al Farului (galerie foto)

Fostul căpitan al echipei de rugby RCJ Farul Constanţa, Daniel Carpo, şi-a oficializat relaţia pe care o are cu Ruxandra. Luna viitoare, se împlinesc trei ani de când cei doi sunt împreună. Frumoasa pereche a scos actele, la Starea Civilă de la Constanţa, iar în vara acestui an, pe 5 iulie, vor avea loc ceremonialul religios şi petrecerea cea mare, care va fi găzduită de Restaurantul „Don Corleone” din Mamaia. Daniel, zis şi „Căluţul”, s-a născut la Tulcea, în urmă cu 29 de ani, iar în prezent joacă, închizător, la campioana României, RCM Timişoara. Ruxandra are 25 de ani şi este constănţeancă. În copilărie, a practicat înotul, iar în prezent lucrează la o companie din Timişoara, la compartimentul de resurse umane, tânăra absolvind, în Anglia, facultatea de profil a Universităţii Greenwich.

Naşul lui Daniel şi al Ruxandrei este tot un rugbyst, Mihăiţă Lazăr (campion al Franţei cu Castres), cu care „Căluţul” este bun prieten, cei doi împărţind camera în cantonamentele echipei naţionale. Martorii pe care Daniel şi Ruxandra i-au avut la ceremonialul civil au şi ei o legătură strânsă cu rugby-ul: Adrian Apostol (unul dintre internaţionalii RCJ Farul) şi voleibalista de la CSV 2004 Tomis Alexandra Mocanu Lieb (soţia antrenorului constănţean de rugby Nicolae Radu Mocanu). De fapt, acesta ar fi trebuit să fie martor, alături de Adrian Apostol, însă a fost chemat în ultima clipă la lotul naţional Under-18 al României, astfel că la Starea Civilă l-a înlocuit soţia sa. După ce au scos actele, Daniel şi Ruxandra au petrecut într-un cadru restrâns, la restaurantul „Del Mar” din Mamaia, alături de aproximativ 50 de persoane (în majoritate membri ale celor două familii). După fericitul eveniment de la Constanţa, Daniel şi Ruxandra au fost pentru un sejur în Franţa, alături de Alexandra şi Mihăiţă Lazăr.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyştii Emil Cotici şi Sorin Pândichi, de la Cleopatra Mamaia, în lotul lărgit al României pentru Campionatul European (galerie foto)

09 Aug 2019 2836

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 ianuarie 2019

16 Jan 2019 2562

„Numărul 8 pe teren, numărul 1 în inima mea“ Tricouri şi mingi de rugby la candy bar-ul de la nunta lui Daniel Carpo (galerie foto)

10 Jul 2014 7160

Petrecere cu rugbyşti la Mamaia Daniel Carpo a cântat la nunta sa melodia „Păpuşea masculină“ (galerie foto)

07 Jul 2014 6316

Fost căpitan al Farului Rugbystul Daniel Carpo a făcut nunta la Mamaia

06 Jul 2014 3045