Natație Copiii de la Axiopolis Cernavodă, 20 de medalii la „Cupa Aegyssus“. Adina Albu, cea mai bună performanță (GALERIE FOTO + DOCUMENT)


 
  • Axiopolis Cernavodă (antrenori, Cristian Tranulea și Andrei Petrescu) a avut în concurs nouă sportivi. 
 
Micii înotători de la Axiopolis Cernavodă au participat cu succes la „Cupa Aegyssus“, de la Tulcea, obținând 20 de medalii. În plus, Adina Albu a cucerit cupa oferită pentru cea mai bună performanță din concurs.
 
Ajunsă la ediția a opta, întrecerea de la Tulcea a aliniat la start 135 de sportivi de la opt cluburi: Natantibus Tulcea, CSS Galați, Axiopolis Cernavodă, CSN Atlantis Tulcea, Școala Gimnazială „Acad. Marin Voiculescu“ Giurgiu, Palatul Copiilor Constanța, Baza Sportivă Focșani, Aqua Citius București și ACS Aqua Vita Delta Tulcea. Axiopolis (antrenori, Cristian Tranulea și Andrei Petrescu) a avut în concurs nouă sportivi: Luca Tiba, Costin Alexandru Stroea, Michael Oliver Wells, Andrei Tănase, Omer Ealcin Ali, Adina Albu, Cristina Manole, Giulia Cantaragiu și Ioana Wells.

Aceștia au obținut 11 dintre cele 20 de medalii încă din prima reuniune de concurs. „Ploaie de medalii pentru sportivii secției de Natație a Clubului Sportiv Axiopolis încă din prima zi a competiției. Într-o întrecere puternică, ce aliniază la start 8 cluburi sportive, unele dintre ele cu mare tradiție în acest sport, echipa noastră iese în față și reușește să cucerească nu mai puțin de 11 medalii doar în prima reuniune! Acest rezultat ne confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun, mai ales că acest rezultat vine după o pregătire de doar câteva luni, bazinul de înot fiind construit de către Administrația Locală. Bravo, copii! Bravo, Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă!“, s-a precizat pe pagina de Facebook a clubului.
 
Ulterior, după ce zestrea de medalii a fost completată cu încă nouă, s-a menționat: „Echipa de înotători cernavodeni încheie competiția din Tulcea cu un număr de 20 de medalii și o Cupă pentru cea mai bună performanță din concurs, prin Albu Adina! Echipa noastră a înregistrat un progres fantastic în ultima perioadă, dovedind un mare spirit combativ, atitudine de învingători și spirit de echipă! Mulțumim Administrației Locale pentru suportul acordat!“.
 
„M-ați făcut ireal de mândru!“
 
Evoluțiile deosebite ale copiilor de la Axiopolis au fost remarcate și de Cristian Tranulea. „Remember the name: Clubul Sportiv Axiopolis. Eveniment deosebit în cariera mea! La Tulcea, am avut prima competiție în calitate de antrenor desfășurată pe mai multe zile de concurs. Împreună cu domnul profesor Andrei Petrescu, am format o grupă extraordinară, care a fost la mare înălțime în aceste zile. Cu o «pradă» de 20 de medalii și cu o cupă oferită celei mai bune performanțe din concurs, prin Albu Adina, echipa noastră devine din ce în ce mai cunoscută pe harta înotului românesc! Mulțumesc echipei pentru această experiență, m-ați făcut ireal de mândru, am văzut în voi adevărați lei și leoaice în această competiție!“, a punctat antrenorul.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Axiopolis)
 
Citește și:
 
Constanța. „De vorbă cu un mare campion“
Cristian Tranulea a spus, la Școala Gimnazială nr. 37, povestea lui despre sport și performanță (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe hotărâri ale CL Cernavodă, anulate de Tribunalul Constanța la cererea Agenției Naționale de Integritate (MINUTA)

19 May 2024 1155

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, egalată în minutul 90+5 de Gloria Băneasa

19 May 2024 739

Licitații Constanța Amenajare teren minibaschet, parcare auto și refacere alei carosabile în incinta CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

15 May 2024 558

Axiopolis Cernavodă atletism Gemenii Alexandru și Bogdan Marica și antrenorul lor, Vicențiu Culea, pe podium la București

29 Apr 2024 692

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 779

Contracte publice Cerna Pro Construct SRL, din Cernavodă, cere să intre în insolvență!

25 Apr 2024 480

Fotbal Liga a 3-a Gloria Băneasa s-a impus în prelungiri în duelul cu Axiopolis Cernavodă

21 Apr 2024 812

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1683

Cumpărări directe Constanța Tribună pe structură metalică achiziționată de CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 674

Baschet Turneul final la categoria Under-17, Grupa Valorică B, în desfășurare la Constanța

10 Apr 2024 576

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, a doua victorie în play-out

07 Apr 2024 892

Axiopolis Cernavodă Frații Marica și Țiripan. Două perechi de gemeni și toți campioni ai României, la aceeași competiție! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

03 Apr 2024 1347

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa, pas cu dreptul în turneul play-out

31 Mar 2024 958

Axiopolis Cernavodă Gemenii Alexandru și Bogdan Marica, atleți, medaliați din nou la Naționale (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2024 961

Liga a 3-a Gloria Băneasa și Axiopolis Cernavodă, înfrângeri în ultima etapă din sezonul regular. Urmează turneul play-out

24 Mar 2024 1635