„O după-amiază de suflet“ Reprezentanţi ai Farului Constanţa, în vizită la Centrul de Tip Familial „Decebal“

  • Cei 37 de copii prezenți au primit cadouri constând în produse cu însemnele formației constănţene.

Clubul de fotbal Farul Constanţa a iniţiat un nou proiect, „Farul pentru Constanţa“, iar, astăzi, în cadrul acestui program, a fost vizitat Centrul de Tip Familial „Decebal“ din Constanța.
 
Președintele Farului, Gică Popescu, alături de vicepreședintele Tiberiu Curt, și doi dintre jucătorii echipei de pe litoral, Radu Boboc și Florin Purece, le-au oferit cadouri celor 37 de copii prezenți, constând în produse cu însemnele formației constănţene (tricouri, mingi, șepci, fulare).


S-a discutat despre modul în care Farul poate sprijini activitatea Centrului «Decebal» prin proiectul pe care dorește să îl desfășoare, iar cei mici au avut ocazia de a afla diverse lucruri inedite din activitatea profesională a reprezentanților clubului nostru.

Farul Constanța va continua și în perioada următoare să sprijine, să fie aproape atât de copiii din centrele de plasament, cât și de cei cu posibilități mai reduse. Farul suntem toţi! Farul pentru Constanţa, este mesajul Farului Constanţa.

 
Am avut astăzi o întâlnire cu copii institutionalizați, cu reprezentanții mai multor centre de plasament din Constanța, precum și cu cei ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Am demarat astfel programul de responsabilitate socială „Farul pentru Constanța” prin care clubul nostru se va implica să rezolve problemele acestor copii, dar și pe cele ale unor oameni cu posibilități reduse. Le-am povestit micuților secrete din activitatea de fotbalist și am fost emoționat când m-au întrebat despre cariera mea, despre meciurile de la echipa națională sau despre fotbaliștii cu care am jucat. Le-am oferit apoi mingi, tricouri, șepci, fulare cu însemnele Farului și cel mai important, o lecție de viața. A fost o primă după-amiază de suflet, a menţionat şi Gică Popescu, într-o postare pe Facebook.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu)

Citeşte şi:


„Farul pentru Constanţa“, program de responsabilitate socială lansat de clubul de pe litoral

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 679

Surorile gemene Mălina și Iulia Milea Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

18 Aug 2022 1374

Farul Constanța Nicolas Popescu, cedat definitiv la un club din Superligă

17 Aug 2022 910

Când se joacă meciul Farul Constanța - FCSB. „Marinarii“ au cea mai bună apărare din Superligă

17 Aug 2022 682

Louis Munteanu, la Farul Constanța, și pentru revenirea sub tricolor. „În România, se caută un atacant, nu?“

17 Aug 2022 754

Hagi - „Aceasta e singura mea dezamăgire“ Farul Constanța, egaluri în ultimele trei etape. „Marinarii“ rămân neînvinși in Superligă (GALERIE FOTO)

17 Aug 2022 820

Farul Constanța și jucătorul Adrian Petre au încetat colaborarea

16 Aug 2022 1173

Zeul Neptun, pe gazon Moment festiv legat de Ziua Marinei Române la meciul Farul Constanța - FC Hermannstadt (GALERIE FOTO)

16 Aug 2022 667

Farul Constanța a remizat pe teren propriu cu FC Hermannstadt. „Marinarii“, pe podium în Superligă (GALERIE FOTO)

15 Aug 2022 749

Louis Munteanu, împrumutat de AC Fiorentina la Farul Constanța

15 Aug 2022 792

Sondaj de opinie 75% dintre respondenți nu cred că Farul va juca începând din 2024 pe noul stadion din Constanța

15 Aug 2022 1112

Farul Constanța Tudor Băluță, schimb de tricouri cu un star al fotbalului mondial. „Pentru mine, e un exemplu, îl admir“ (GALERIE FOTO)

15 Aug 2022 1034

Farul Constanța vrea să-i administreze echipei FC Hermannstadt prima înfrângere stagională. Ce a declarat Hagi (VIDEO)

14 Aug 2022 1580

UPDATE. Gimnastică Sabrina Maneca Voinea, de la CS Farul Constanța, campioană europeană

14 Aug 2022 3953

Echipa Under-18 a Farului Constanța a învins formația de Liga a 3-a Agricola Borcea (GALERIE FOTO)

14 Aug 2022 829