Oină CS Tradisport Constanța, prima participare la o întrecere rezervată seniorilor

 
La recent încheiatul Campionat Național de oină pe plajă de la Eforie Nord, Clubul Sportiv Tradisport Constanța (înființat în vara anului 2022) a participat pentru prima dată la o întrecere rezervată seniorilor.

Formată în cea mai mare parte din juniori II, tânăra formație constănțeană, a avut evoluții promițătoare, într-o grupă cu CSM Râmnicu Sărat (viitoarea campioană) și Avântul Frasin.

Astfel, în meciul cu formația din Rm. Sărat, la pauză a fost scor egal, 4-4, pentru ca în final Tradisport să cedeze cu 4-10.
 
Și în meciul următor, cu Avântul Frasin, cei de la Tradisport au avut o primă repriză foarte bună, încheiată în avantaj, scor 4-2, pentru ca, la final, formația suceveană să se impună cu 11-6.

Salut evoluția tinerilor jucători de la Tradisport, care provin din localitățile constănțene Horia, Ciobanu și Ghindărești. Acest club nou înființat are un viitor frumos, a declarat preedintele Federației Române de Oină, Nicolae Dobre, prezent la competiție la Eforie Nord.


Pentru transportul sportivilor Tradisport la competiție, Primăria Horia a pus la dispoziție un microbuz
 
Citește și:
 
Eforie
CSM Râmnicu Sărat, câștigătoare a Campionatului Național de Oină pe Plajă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Primul proiect „Redescoperă Oina“, implementat în județul Constanța (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 1253

La Constanța, se va înființa Federația Internațională de Oină. Președintele FRO - „Putem impune un sport la nivel mondial“

24 Nov 2022 1419