Pantelie, la primul gol pentru noua sa echipa

fcviitorul2.jpgFC Viitorul i-a testat în al doilea meci de pregătire al verii pe fostul fundaş de la FC Farul, Dan Ignat, şi portarul sosit de la Pandurii Târgu-Jiu, Vladimir Livshit

După succesul din primul amical al acestei veri, contra celor de la Tricolorul Breaza, divizionara secundă, FC Viitorul Constanţa a suferit ieri şi primul eşec în amicalul contra formaţiei de primă ligă din Israel, Hapoel Bnei Sakhnin, potrivit site-ului oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Întâlnirea dintre Viitorul şi ocupanta locului 7 în campionatul Israelului s-a disputat la Braşov, pe stadionul Braşovia, şi s-a încheiat cu victoria echipei israeliene, scor 2-1, după ce echipa pregătită de Cătălin Anghel conducea la pauză cu 1-0. FC Viitorul a deschis scorul prin fostul jucător de la FC Farul, Cristian Pantelie, după 13 minute de joc. Hapoel a egalat în minutul 65, iar peste două minute a înscris golul care a decis soarta meciului. Antrenorul constănţenilor a folosit două formule diferite de echipă pentru fiecare repriză. Astfel, în primul mitan a fost introdus în teren următorul 11: Popa - Păcuraru, Posteucă, Rusu, Evdochim - Cârstocea, Larie, Banoti - Cristocea, Pantelie, Chiţu. În partea secundă au intrat în teren: Vladimir - Militaru, Bubuleandră, Ignat, Călin - Dimcea, Benzar, Trandu - Robert Lupu, Sandu şi Pavăl. FC Viitorul îşi va încheia stagiul de pregătire de la Tărlungeni vineri, când va susţine un ultim meci de verificare. La întoarcerea spre casă, constănţenii vor întâlni din nou o divizionară secundă, Petrolul Ploieşti, partida urmând să se dispute de la ora 11.00, la Predeal sau la Câmpina. După trei zile, la Constanţa, lotul Viitorului va pleca în al doilea cantonament al acestei veri. Acesta va avea loc la Braşov, în perioada 26 iulie - 7 august. Formaţia de pe litoral va susţine în acest timp încă patru meciuri de pregătire, care urmează să fie perfectate. Primul joc oficial va avea loc pe 21 august, când este programată prima etapă din Liga a II-a.

Ignat, în probe la Viitorul

Echipa de seniori a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a testat în acest meci de pregătire doi jucători noi, portarul de origine rusă Vladimir Livshit şi fundaşul Dan Ignat, ambii fiind jucători liberi de contract. Vladimir a evoluat ultima oară pentru Pandurii Târgu-Jiu, iar Dan Ignat a jucat în sezonul precedent la FC Farul. Este pentru a doua oară când fostul fundaş al „marinarilor" este în situaţia să schimbe echipa după ce clubul la care activa era în pragul desfiinţării. Format la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, a venit la Farul la începutul acestui an tot în postura de jucător liber de contract, după ce echipa Drobeta Turnu Severin s-a desfiinţat. Astfel, după Pantelie, Păcuraru, Cristocea, Evdochim şi Bubuleandră, Ignat ar putea deveni al şaselea jucător sosit la nou-promovata FC Viitorul, de la FC Farul.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția CJ Constanța - „Cred că va fi o prezență foarte mare la vot pentru că oamenii vor o schimbare“ (VIDEO)

08 May 2024 446

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 655

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 588

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 516

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 1041

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 644

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 829

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 446

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 566

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 540

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 804

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 786

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 893

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 862

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1010