Peste 200 de participanţi, de toate vârstele, la Tulcea, la Crosul „Ziua Olimpică”

  • Întrecerea a cuprins mai multe secţiuni, de copii 4 (născuţi în 2011) până la masters.


Amânată cu câteva zile, din pricina condiţiilor meteo nefavorabile, ediţia 2021 a Crosului „Ziua Olimpică” de la Tulcea, a beneficiat de o vreme frumoasă şi de o participare pe măsură.

La startul tradiţionalei întreceri s-au aliniat peste 200 de persoane, de toate vârstele. Întrecerea a cuprins mai multe secţiuni, copii 4 (născuţi în 2011), copii 3 (2010), copii 2 (2009), copii 1 (2008) şi open (2007 - 1987 + masters). Organizatorii au acordat tricouri, diplome, cărţi, şepci şi cupe.

„O zi superbă am avut pentru organizarea Crosului «Ziua Olimpică»! A.O.R. Tulcea (Academia Olimpica Română), D.J.S.T., A.J.A. au dat adunarea și-au răspuns prezent un număr impresionant de participanți, peste 200! Mulțumind şcolilor din municipiu și județ, Jandarmeriei, D.I.A.P. și Ambulanţei Tulcea pentru implicare și sprijinul acordat, felicităm toți participanții și vă dăm întâlnire la următoarea acțiune, Crosul Toamnei!”, a fost mesajul fostei mare campioane Elena Fidamoro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Facebook (Elena Fidamoro)



Citeşte şi:


În topul naţional
Jandarmul tulcean Sorin Andrici şi-a doborât propriul record. În 24 de ore, a alergat peste 202 kilometri


Militarul Laurenţiu Cobzaru, pe podium şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.