Premieră Aproape 40 de copii s-au întrecut la SuperCupa României la Karting Electric - Marele ePremiu al orașului Constanța (galerie foto)

 
 
  • Întrecerea de la Constanţa a fost prima competiție de vehicule electrice pentru copii - eKarting din sezonul estival 2021.
 
36 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani au participat, timp de două zile, la Constanţa, la primul circuit stradal de karting electric pentru copii din lume, cu zero emisii de dioxid de carbon, SuperCupa României la Karting Electric - Marele ePremiu al orașului Constanța.
 
Organizat de Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă Clubul de Karting Electric Constanța, în premieră pentru Dobrogea / Est Muntenia, evenimentul s-a derulat în centrul orașului Constanța, pe bulevardul Tomis. Circuitul stradal a fost amenajat de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.
 
„0% - zero emisii de carbon, zero poluare fonică, zero gaze de eșapament pe bulevardul Tomis în Constanța, pentru două zile în cadrul primei competiții de vehicule electrice pentru copii – eKarting din sezonul estival 2021. Karturile care iau startul sunt 100% electrice și sunt încărcate exclusiv solar. Pe durata celor două zile de competiție, instalațiile special aduse pentru competiție vor produce și încărca în bateriile speciale pentru competiții aproximativ 310 kw“, s-a arătat pe pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Facebook (Tina Drăgan)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citeşte şi:
 
Constanța
SuperCupa României la Karting Electric va anima în acest weekend zona centrală a orașului. Ce restricții de circulație se vor aplica

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța SuperCupa României la Karting Electric și-a desemnat câștigătorii (GALERIE FOTO)

19 Jun 2022 1046

Micii piloți se întrec la Constanța la SuperCupa României la Karting Electric (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Jun 2022 1720

Restricții de circulație în municipiul Constanța pentru desfășurarea Campionatului Național de Karting Electric eKarting

17 Jun 2022 1193

SuperCupa României la Karting Electric revine la Constanța. Un sector din bulevardul Tomis devine pistă de karting

14 Jun 2022 1428

SuperCupa Romaniei la Karting Electric revine la Constanța. Când are loc evenimentul

10 Jun 2022 1146

Constanța SuperCupa României la Karting Electric va anima în acest weekend zona centrală a orașului. Ce restricții de circulație se vor aplica

01 Jul 2021 2089

Supercupa României la Karting Electric, la Constanța. Când se dă startul cursei

31 May 2019 2921

Restricții de circulație în centrul Constanței, cu prilejul SuperCupei României la Karting Electric

29 May 2019 1614