Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

Aşa este. Culturistul Vasile Şerban, în vârstă de 68 de ani, din Năvodari, i-a dat gata pe Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu şi Florin Călinescu.

Şi le-a demonstrat că aparenţele înşeală.
 
Vasile Şerban (68 de ani), pensionar şi fost salariat la Petromidia, a apărut pe scena „Românii au talent“ cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk.

Una mai puţin cunoscută de generaţia actuală scrisă de Dubinciuc Dionisie, intitulată Pentru dragostea din vis.
 
Parcă şi versurile au fost bine pregătite de Vasile Şerban: „Vreau să fac un lucru pentru omul/Care a căzut din vis/ Să nu-l fac să joace teatru/ Şi să spună tot ce a văzut.


Aşa a şi fost. Parcă s-au trezit dintr-un vis juraţii de la Românii au talent.

Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul Românii au talent, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit, şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine după cum vă uitaţi la mine”.

„Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i raspundă Mihai Petre.
Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală.

Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său.

Nimeni nu s-a prins că în faţa lor se afla Vasile Şerban, din Năvodari, multiplu campion la culturism, categoria Master, cel care în 2017 a obţinut cea de-a 13 medalie naţională.
 
Vasile Şerban a început să participe la concursuri de la vârsta de 54 de ani, însă a precizat că sportul a fost întotdeauna o pasiune a sa, făcând în tinereţe şi handbal, fotbal şi tenis.

 
„Este ireal... Ce surpriză plăcută am avut“, i-a spus Andra. „Mie mi se pare că eşti un exemplu în viaţă care trebuie preţuit, ne înveţi că nu există limite, că dacă perseverezi capeţi întotdeauna forma pe care ţi-o doreşti, eşti inspiraţional“, i-a transmis şi Mihai Petre.

„Maxim respect, e minunat că aţi venit şi sunt sigur că aţi dat multora de gândit“, a precizat şi Andi Moisescu, în timp ce Florin Călinescu s-a declarat invidios şi a promis că se apucă de sală.

„Sper să fie o pledoarie pentru sport. Este un stil de viaţă, în fiecare zi fac mişcare, nu aş putea altfel“, a mărturisit concurentul privind participarea sa la „Românii au talent“.

El merge mai departe cu patru de DA!

 „Culturismul e născut din fiare, durere şi sudoare, dar te şi răsplăteşte cu armonie, eleganţă şi rafinament“, spune Şerban la un interviu la ZIUA de Constanţa.
 
Sursa foto: Capturi Facebook/Romanii au talent

Citește și: 


Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

Adevărat vultur de mare La 62 de ani, un constănţean are corp de Hercule

Interviul online cu Vasile Şerban, multiplu campion naţional la culturism s-a terminat Tema a fost - Culturismul – Fiţă sau corp sănătos


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Culturistul campion din Năvodari Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia

19 Dec 2020 3034

Senzație și la show-ul ”iUmor” La 70 de ani, culturistul Vasile Șerban arată fantastic! ”Nu e omul de piatră?”

12 Oct 2020 2671

Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european

24 Sep 2020 3873

Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)

09 Sep 2020 3472

La aproape 70 de ani, culturistul Vasile Șerban a cucerit al 16-lea titlu de campion național (document)

03 Sep 2020 6614

Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)

17 Jun 2020 2796

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)

16 Oct 2019 4084

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

09 Oct 2019 4981

Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness

29 Nov 2018 1898

Constanţa. Pe podium şi la 52 de ani! Chira Lepădatu, manichiurista ajunsă vicecampioană naţională la culturism (galerie foto)

11 Oct 2018 4304

La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)

09 Oct 2018 4440

O cunoscută interpretă şi textieră din România s-a stins din viaţă! (video)

01 Jun 2018 3634

Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

22 May 2018 5340

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

08 May 2018 2351

Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

10 Apr 2018 13932