Sport

Se pot achiziţiona bilete la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu


Stadionul central din cadrul bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte joi, 5 decembrie, de la ora 20.30, partida FC Viitorul - Astra Giurgiu, din etapa a 19-a a Ligii 1.
Biletele de intrare se pot achiziţiona deja, la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de patru. Biletele de acces se pot procura atât online, prin reţeaua bilete.ro, cât şi în reţeaua parteneră, în magazinele Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online.


Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 19.30 - 20.00, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.


De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.


Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Totodată, fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, 5 decembrie, la ora 19.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Înainte de meciul cu Astra, FC Viitorul întâlneşte în Liga 1 FC Botoşani (în deplasare), luni, 2 decembrie, de la ora 20.30.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

Egal între Astra Giurgiu şi FC Viitorul în Liga 1. Echipa lui Hagi e pe locul trei în clasament
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marcator două etape la rând Fundașul Virgil Ghiță este al doilea golgeter al FC Viitorul în play-out (galerie foto)

04 Jul 2020 1603

FC Viitorul, a treia victorie de la reluarea campionatului, în fața celor de la Dinamo

02 Jul 2020 1347

Golgeterul Ligii 1 Gabriel Iancu, căpitanul FC Viitorul Constanța, inclus în echipa etapei

02 Jul 2020 1529

În meciul cu Rapid II, FC Viitorul Under-19 a condus cu 4-0, dar a pierdut cu 4-5! (galerie foto)

02 Jul 2020 1707

Fani ai lui Dinamo au aprins torțe lângă hotelul din Mamaia unde e cazată echipa. Ce spun jandarmii (video)

02 Jul 2020 1806

Liderul FC Viitorul întâlnește lanterna roșie Dinamo. În meciul din returul sezonului regulat, Louis Munteanu a debutat în Liga 1 (galerie foto)

02 Jul 2020 1731

S-a stabilit când se va juca meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, din etapa a noua a turneului play-out

30 Jun 2020 1815

FC Viitorul Gabriel Iancu, în fruntea clasamentului golgeterilor Ligii 1. Cristi Ganea, la ultimul meci (galerie foto)

30 Jun 2020 1847

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Viitorul s-a terminat 3-3, după ce oaspeții au avut 3-1 și un om în plus!

27 Jun 2020 1692

Juniorii FC Viitorul, înfrângere în amicalul cu Petrolul Ploiești (galerie foto)

27 Jun 2020 1555

Primele două clasate în play-out FC Viitorul și Sepsi se duelează la Sf. Gheorghe. Cum s-au încheiat meciurile din sezonul regulat

27 Jun 2020 1553

Constanța. Bucurie dublă Fotbalistul Vlad Rusu, la 30 de ani. Tatăl său e sărbătorit la o zi după el (galerie foto)

27 Jun 2020 1120

Au sosit rezultatele la un nou test Covid-19 efectuat de cei de la FC Viitorul Constanța

26 Jun 2020 1935

Când va juca FC Viitorul cu Dinamo. Sâmbătă, liderul din play-out întâlnește a doua clasată, Sepsi Sf. Gheorghe

26 Jun 2020 1755

FC Viitorul s-a impus în amicalul cu Petrolul Ploiești (galerie foto + video)

24 Jun 2020 1814