Selma Cadâr, din Constanţa, două medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European (galerie foto)

Jucătoarea de tenis din Constanţa Selma Cadâr, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, a cucerit două medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), întrecere care s-a disputat în capitala Georgiei, Tbilisi. Sportiva a obţinut argintul la dublu feminin şi bronzul la simplu. În prima secţiune, cuplul Cadâr - Andreea Prisăcariu (cap de serie numărul şase) a cedat în finală cu 6-4, 3-6, 7-5 în faţa perechii din Slovenia Kaja Juvan - Nika Radisic. La simplu, Selma (a treia favorită) a întâlnit-o în partida pentru medalia de bronz pe Daniela Vismane (Letonia), cap de serie numărul 2, de care a dispus cu 6-4, 6-4.

La FOTE 2015, Constanţa a mai cucerit o medalie, argint la atletism, prin Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru), sportivul urcând pe podium la triplusalt, cu 15,03 m, care a devenit cea mai bună performanţă a sa de până acum din această probă.
 
Sursa foto: cosr.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Performanțe constănțene, în raportul Federației Române de Tenis. Simona Halep, cea mai bună jucătoare a anului

06 Dec 2019 1783

Ştefan Paloşi, din Constanţa, campion european la tenis! Selma Cadâr, medaliată cu argint (galerie foto)

30 Jul 2018 4288

Selma Cadâr, la Academia Victor Hănescu Luca Preda, din Constanţa, vedetă la Naţionale. E dublu campion al României! (galerie foto+documente)

23 Jan 2018 4621

Argint la atletism pentru Răzvan Grecu! Tenismena Selma Cadâr joacă, astăzi, pentru două medalii la FOTE

01 Aug 2015 2883