Sport

Spectacole dedicate Zilei Internationale a Copilului

Un nou program la "Ovidius" si la "Elpis"

"Teatrul pentru copii si tineret", sectie a Teatrului "Ovidius", dedica programul acestei saptamani Zilei de 1 Iunie * Papusile vor pleca in deplasare cu reprezentatia "O calatorie cu surprize", la Pantelimon, Targusor, Cerchezu si Dumbraveni * De ziua lor, copiii vor intra la teatru fara bani

Teatrul "Ovidius" Constanta prezinta joi, la ora 18.00, spectacolul cu piesa "Napasta" de I.L. Caragiale, dedicat "Anului Caragiale". Recent, reprezentatia a avut loc si pe scena Teatrului "Nottara" din capitala. Din distributie fac parte actorii: Iulian Enache, Nina Udrescu, Vasile Cojocaru, Radu Niculescu si studenti ai Universitatii "Ovidius". Muzica apartine actorului Liviu Manolache, iar scenografia, lui Gavril Borodan. Duminica, 2 iunie, la ora 19.00, este programata comedia "Ochiul babei" de George Vasilescu. Vor urca pe scena constanteana: Diana Cheregi, Laura Craciun, Anamaria Tramudana, Laura Iordan, Radu Niculescu, Marian Bucur, Cosmin Mihale, Cristina Oprean, Octavian Parvu si Florina Bulgaru. Scenografia este semnata de Eugenia Tarasescu-Jianu, iar coregrafia de Fanica Lupu. Un spectacol in regia lui Vasile Cojocaru. "Teatrul pentru copii si tineret", sectie a Teatrului "Ovidius", dedica programul acestei saptamani Zilei Internationale a Copilului. Astazi, la ora 10.00, va avea loc spectacolul pentru copii "Scufita Rosie", inspirat de cunoscuta poveste a Fratilor Grimm. Vor manui papusile Daniela Manolache, Madalina Petrencu, Lucian Zaharia, Gabriel Montescu, Claudia Zaharia, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Rosu, Iulian Lincu si Rodica Parase. Regia este semnata de Mona Chirila, iar scenografia de Eugenia Tarasescu-Jianu. Muzica apartine actorului Liviu Manolache. Coordonator artistic, Aneta Forna Christu. Joi, 30 mai, la ora 11.00, la Targusor, se va desfasura reprezentatia "O calatorie cu surprize", un spectacol interactiv, in interpretarea actorilor Madalina Petrencu, Daniela Manolache, Rovena Paraschivoi si Tiberiu Rosu. Regia este semnata de Aneta Forna Christu. Acest spectacol va mai avea loc joi, la ora 15.00, la Pantelimon, vineri, la ora 11.00, la Cerchezu, iar in aceeasi zi, "surprizele" vor mai fi savurate de copii la ora 15.00, la Dumbraveni. Aceste patru piese sunt daruite de deputatul PSD Liana Naum si senatorul PSD Nicolae Rahau, micilor spectatori cu prilejului Zilei Internationale a Copilului. Cu ocazia acestei sarbatori, Primaria Municipiului Constanta si Teatrul de Papusi ofera celor mici gratuit spectacole, dupa urmatorul program: sambata, 1 iunie, incepand cu ora 10.30, Teatrul "Elpis" va prezenta la sediu spectacolul "Regele Cerb", un basm teatral de Carlo Gozzi. Vor interpreta: Iulian Lincu, Maria Rosu, Ion Ciolan, Gabriel Montescu, Rovena Paraschivoi. Scenografia, Eugenia Jianu; muzica, Dicran Asarian si Lica Stamate; coordonarea artistica, Aneta Forna Christu; regia, Cristian Pepino. Spectacolul se va relua in aceeasi zi, la ora 18.00, in parcul din fata Primariei. Duminica, 2 iunie, la ora 16.00, Papusile pleaca in deplasare la Pestera, cu reprezentatia "O calatorie cu surprize", fiind oferita gratuit copiilor de catre deputatul PSD Adrian Motoc.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţiuni de dezinsecţie în municipiul Constanța! Vezi în ce zone se va acţiona astăzi

31 Jul 2019 628

Centrul comercial Kaufland de la ICIL se primeneşte

20 Jun 2019 2038

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța, zona ICIL. O victimă (galerie foto+video)

12 Apr 2019 3572

UPDATE. Doliu în magistratura din Constanţa Judecătoarea Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, este condusă pe ultimul drum (galerie foto+video)

26 Mar 2019 7669

Surpriză neplăcută pentru șoferii care parchează la întâmplare în parcarea unui supermarket din zona ICIL din Constanța. Ce au pățit mai mulți conducători auto

12 Dec 2018 814

Bărbat, săltat de poliţişti în zona ICIL din Constanţa. Pe numele lui era emis un mandat de executare

04 Nov 2018 782

Un nou magazin Lidl s-a deschis la Constanța. Zeci de oameni au așteptat la coadă. Unde este situat magazinul (galerie foto-video)

25 Oct 2018 12420

Când se deschide noul magazin Lidl, ridicat pe locul fostei fabrici de pâine Dobrogea din Constanța

19 Oct 2018 8064

Accident rutier în zona ICIL. Un motocilist a fost rănit

05 Oct 2018 986

Şantier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - zona ICIL din Constanţa. Se lucrează la accesul spre magazinul Lidl (galerie foto+video)

28 Sep 2018 3149

Atenţie, şoferi! Confort Urban anunţă lucrări în zona ICIL Constanţa pentru noul magazin Lidl

13 Sep 2018 3275

Continuă dezinsecția în cartierele din Constanța. Ce insecticid nou se va folosi (galerie foto)

27 Aug 2018 2066

Continuă acţiunile de dezinsecţie în municipiul Constanţa

15 Aug 2018 643

Accident teribil în Constanţa. O ambulanţă SMURD răsturnată. Două victime mama şi copilul (galerie foto şi video)

11 Aug 2018 26776

Vot în Comisia de Urbanism a CLM pentru benzinăria care va fi amenajată pe fosta autobază ICIL. Afacerea aparţine unui fost om politic constănţean (document)

26 Jul 2018 1929