Sportivii de la CS Medgidia, de șase ori pe podium la Cupa României de Full Kempo (GALERIE FOTO)

 

Sportivii secției de Kempo a CS Medgidia, antrenați de sensei Ionel Crînguș (centură neagră 4 Dan Kempo), au înregistrat rezultate importante și la Cupa României de Full Kempo, la care au obținut cinci medalii de aur și una de argint.
 
Pe prima treaptă a podiumului au urcat Eric Crînguș (15 ani), Patrick Crînguș (11 ani), Ayan Ismail (11 ani), Darius Clinciu (10 ani) și Andrei Mocanu (13 ani), iar argintul i-a revenit lui Andrei Stoian (12 ani).    
 

Au fost meciuri puternic disputate, pe care copiii le-au trăit cu emoție, dar și cu mult curaj. Felicitări tuturor sportivilor pentru rezultate excelente obținute!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Eric Crînguș a fost la această competiție într-o dublă ipostază, sportiv și arbitru, cu această ocazie debutând în cea de-a doua activitate, în urma finalizării cursului de arbitri Kempo.
 

Diferența între a fi pe podiumul de premiere și MEREU pe podiumul de premiere este cunoașterea și înțelegerea regulilor luptei!

Fapt ce m-a determinat să fac acest pas spre arbitraj. Kempo este o disciplină de luptă complexă cu multe probe de concurs și un regulament de competiție foarte elaborat. După 10 ani de practică Kempo și competiții naționale unde am obținut numeroase titluri de Campion Național în toate probele de concurs din cadrul Kempo, este timpul să trec la un alt nivel, iar ținta sunt Campionatele Mondiale de Kempo!

Câștigarea unei lupte de cele mai multe ori stă în DECIZIA arbitrilor, iar pentru asta trebuie să cunoști și să-ți însușești foarte bine regulamentul de luptă, deoarece nu toate luptele se termină prin abandonul adversarului sau prin KO, ci ajungi la decizie și contează punctele acumulate pe parcursul luptei.

În această zi a fost debutul meu în arbitaj în urma finalizării Cursului de Arbitrii Kempo, de astăzi am să abordez propriile lupte și prin viziunea unui ARBITRU KEMPO exigent!

Mulțumesc, D-lui Președintele al FR Kempo, Kaicho Amatto Zaharia, pentru încrederea acordată!



Respect! Oss!

Mulțumesc, tatălui meu, Ionel Crînguș, pentru toată pregătirea acordată în toti acești ani!

Te iubesc tati!, este mesajul lui Eric Crînguș.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:


CS Medgidia, șase medalii la Campionatul Național de Grappling (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Eric Crînguș, campion mondial la Kempo, proba Submission (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 361

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 792

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 621

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 955

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 481

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 616

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 946

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 890

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1506

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1401

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1850

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 923

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2277

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2328

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 641