UPDATE Start în FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023, evenimentul care scrie istorie în România (GALERIE FOTO + VIDEO)



UPDATE 2:

Celelalte rezultate:

Wuhan (China) – Bialoleka Isetia (Polonia) 22-20 (calificări grupa B)
Podgorica Kodio (Muntenegru) – Ostrow BM (Polonia) 20-18 (calificări grupa A)
Krupanj (Serbia) - Bialoleka Isetia (Polonia) 22-13 (calificări grupa B)
Utrecht (Țările de Jos) - Podgorica Kodio (Muntenegru) 16-17 (calificări grupa A)
Wuhan (China) – Krupanj (Serbia) 10-21 (calificări grupa B)
Antwerp TOPdesk (Belgia) - Hangzhou (China) 22-20 (grupa A)
Amsterdam HiPRO (Țările de Jos) - Fribourg (Elveția) 21-13 (grupa B)
Raudondvaris Hoptrans (Lituania) - Krupanj (Serbia) 21-16 (grupa C)
Vienna (Austria) - Constanta Arrow Sea (România) 21-12 (grupa D)
Antwerp TOPdesk (Belgia) - Wuxi (China) 20-19 (grupa A)

Amsterdam HiPRO (Țările de Jos) - Princeton (SUA) 21-15 (grupa B)
Raudondvaris Hoptrans (Lituania) - Podgorica Kodio (Muntenegru) 21-17 (grupa C)
Vienna (Austria) - Liman Huishan NE (Serbia) 17-21 (grupa D)

Wuxi (China) - Hangzhou (China) 17-21 (grupa A)
Princeton (SUA) - Fribourg (Elveția) 21-18 (grupa B)
Podgorica Kodio (Muntenegru) - Krupanj (Serbia) 21-20 (grupa C)
Liman Huishan NE (Serbia) - Constanta Arrow Sea (România) 22-15 (grupa D).

UPDATE 1: 

În primul meci al zilei, Utrecht (Țările de Jos) a trecut de Ostrow BM (Polonia) cu 20-19.

Evenimentul sportiv FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023, care scrie istorie pentru baschetul 3x3 constănțean, a debutat astăzi, 9 septembrie 2023, la City Park Mall din Constanța.

Pentru prima oară, circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, FIBA 3x3 World Tour, a ajuns în România.

Organizat de către CSM Constanța și Federația Română de Baschet și susținut de Primăria Municipiului Constanța, alături de o serie de parteneri, evenimentul continuă tradiția evenimentelor internaționale de baschet 3×3 organizate la malul mării. 

În ultimii cinci ani, Constanța a organizat turnee de calificare pentru campionatele europene, etape din circuitul mondial feminine, iar, anul trecut, tot la City Park Mall, au fost organizate turneele finale ale FIBA 3×3 Nations League și FIBA 3x3 Women’s Series.

„Sezonul 2023 din FIBA 3x3 World Tour cuprinde 18 etape, un record al competiției care a depășit în acest an granița de 5 milioane de dolari, premii în bani oferite de-a lungul întregului an. Fondul total de premii pentru Constanța Masters depășește 150.000 de dolari.

Constanța a intrat în acest an într-un top select al gazdelor de turnee Masters, alături de orașe precum Praga, Lausanne, Amsterdam, Macau, Manila, Hong Kong, Edmonton sau Abu Dhabi. Un line-up impresionant de echipe va fi prezent la evenimentul de la City Park Mall, cu patru formații din Top 10 Mondial și șase dintre primele 20 de echipe. Antwerp (3), Amsterdam (4), Liman (6) și Vienna (7) sunt principalii capi de serie ai turneului în care va accede, pe tabloul principal și Constanța Arrow Sea, echipa clubului CSM Constanța.

CSM a devenit anul trecut prima echipă profesionistă din România care a ajuns pe tabloul principal al unui turneu Masters, la Utrecht, după ce a trecut prin două meciuri de calificare. De această dată favoriții locali vor fi prezenți direct pe tabloul principal. Ultima echipă din România care a depășit faza grupelor într-un turneu Masters a fost Team Bucharest, în 2014, care a ajuns până la turneul final, pe care l-a încheiat pe locul patru“, au transmis reprezentanții CSM Constanța.

FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023 a debutat, la City Park Mall, cu partida Utrecht - Ostrow BM (calificări grupa A). 
Bachetbaliștii de la Constanța Arrow Sea (reprezentanta CSM Constanța), fac parte din grupa D, alături de Vienna și Liman Huishan NE, formația de pe litoral evoluând sâmbătă, 9 septembrie 2023, astfel: de la ora 17.45 - cu Vienna, iar de la ora 22.05 - cu Liman, acest meci închizând ziua de sâmbătă.  

Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour va programa un spectaculos concurs de slam-dunk cu atleți care fac parte din trupa Dunk Elite, concursul de aruncări de la 2 puncte, precum și multe momente de entertainment – dans sportiv, street dance, majorete sau momente de circ.

Fanii vor avea la dispoziție o zonă dedicată, unde se vor organiza concursuri cu premii și vor avea loc diverse activități cu tematică baschet și vor putea pleca de la evenimente cu o amintire foto digitală sau imprimată.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023
Show la City Park Mall! Circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, în premieră în România




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.