CS Medgidia Tânărul luptător Eric Crînguș participă la Campionatul European de Kempo IKF

  • În această vară, în urma examinării din cadrul Stagiului Național de Pregătire Kempo - Venus 2023, Eric Crînguș a fost promovat în grad, obținând centura maro - 1 Kyu.


Tânărul luptător Eric Crînguș, de la CS Medgidia, este convocat în aceste zile la lotul național al României, pentru a lua parte la Campionatul European de Kempo IKF (copii, juniori, seniori).


„În vârstă de 15 ani, Eric visează la podium pentru Europene. E o luptă grea, dar va da totul pe saltea la competiția care se va derula în prioada 7-14 octombrie, în Antalya. Mult succes, Eric!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. „Mulțumesc pentru încrederea acordata domnului președinte al Federației Române de Kempo, Kaicho Amatto Zaharia!“, a punctat Eric Crînguș.


Desemnat cel mai bun sportiv al secției de Kempo de la CS Medgidia pe 2022, tânărul campion este antrenat de tatăl său, sensei Ionel Crînguș (centură neagră 4 Dan / Kempo).


În această vară, în urma examinării din cadrul Stagiului Național de Pregătire Kempo - Venus 2023, Eric Crînguș a fost promovat în grad de președintele Federației Române de Kempo, Kaicho Amatto Zaharia, obținând centura maro - 1 Kyu.


„Bravo, Eric Crînguș! Centura Maro (1 Kyu) reprezintă culoarea pământului care denotă un spirit matur din toate punctele de vedere. Acum este din ce în ce mai proeminentă dorinţa de afirmare ca individualitate în Kempo. Pentru a ajunge aici, practicantul parcurge un drum lung de pregătire, unde spiritul, dorinţa de cunoaştere şi autodepăşire a propriilor limite și-au pus amprenta pe întreaga perioadă de pregătire. Felicitări!“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


Sensei Ionel Crînguș a subliniat beneficiile Kempo asupra personalității și sănătății celor care îl practică.


„De ce Kempo? În afară de a fi un sport, este o artă, un mod de viața. Te ajută să dobândești înțelepciune, să descoperi că ai foarte multe lucruri de învățat. Kempo îi poate feri pe adolescenți de viața de stradă, de viciile și problemele ce pot apărea, în general, la copiii nesupravegheați. Kempo este cel mai complex sport de luptă provenit din Artele Marțiale, în care se foloseste întreaga gamă de tehnici de atac și apărare. Această disciplină sportivă are foarte multe beneficii uimitoare pentru copii, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental“, a punctat Ionel Crînguș, care coordonează sportivii secției de Kempo a CS Medgidia.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)


Citește și:

Eric Crînguș, cel mai bun sportiv al secției de Kempo de la CS Medgidia pe 2022

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. CS Medgidia Eric Crînguș, dublu campion mondial la Kempo (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 485

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 491

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 923

Kempo CS Medgidia ridică ștacheta performanței. Își dorește medalia de aur și la Campionatul Mondial

12 Jan 2024 1257

Sportivii de la CS Medgidia, de șase ori pe podium la Cupa României de Full Kempo (GALERIE FOTO)

08 Nov 2023 897

CS Medgidia, șase medalii la Campionatul Național de Grappling (GALERIE FOTO)

23 Oct 2023 954

CS Medgidia Ionel și Eric Crînguș, tată și fiu, medaliați la Campionatul European de Kempo (GALERIE FOTO)

13 Oct 2023 1225

Semi-Kempo Luptătorii de la CS Medgidia, pe podium la Cupa României. Eric Crînguș, evoluții de bun augur pentru Europene (GALERIE FOTO)

18 Sep 2023 1335

Kempo CS Medgidia Sportivul Eric Crînguș, promovat în grad, în urma examinării din stagiul național de la Venus

01 Jul 2023 1359

Luptătorii CS Medgidia au încheiat la Cupa Shin Dojo pregătirea pentru Campionatul Național de Full Kempo (GALERIE FOTO)

26 May 2023 1556

Eric Crînguș, cel mai bun sportiv al secției de Kempo de la CS Medgidia pe 2022

22 Dec 2022 1775

Luptătorii de la CS Medgidia, medalii și la Cupa României la Kempo Grappling Gi

10 Nov 2022 1303

Luptătorii de la CS Medgidia, zece medalii la „Cupa României la Kempo-K1“ (GALERIE FOTO)

10 Oct 2022 1656

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Cupa României la Semi Kempo (GALERIE FOTO)

19 Sep 2022 1239

CS Medgidia Luptătorii au urcat de nouă ori pe podium la Campionatul Național de Full-Kempo (GALERIE FOTO)

20 Jun 2022 1158