Tristetea "bancara" a lui Ion Marin

Fara "regrete tardive si eterne"

Tehnicianul este dezamagit de atitudinea de joc a elevilor sai in meciul cu FC National * Faptul ca otelarii s-au strans pe ultima suta de metri poate fi un atu pentru echipa noastra * "Este foarte important pentru noi sa castigam acest meci", a declarat ieri principalul farist

Antrenorul principal al Farului, Ion Marin, avea ieri, la conferinta de presa saptamanala, mina unui om foarte dezamagit. Esecul din meciul cu FC National, dar in primul rand, jocul elevilor sai care au ratat o mare sansa de a obtine un rezultat bun contra bancarilor ramasi in zece oameni inca din minutul 38 l-au deceptionat pe tehnician. "Dezamagirea este mare pentru ca nu am reusit un rezultat bun la FC National. Cred ca ne-au lipsit doua lucruri: absenta jucatorilor de baza care-si puneau amprenta personalitatii pe jocul echipei - ma refer aici la Schiopu, L. Mihai si Senin -, iar al doilea lucru, care ne-a privat de o evolutie buna, a fost atitudinea de joc care a lasat mult de dorit, amintind aici de angajamentul jucatorilor la dueluri", au fost primele cuvinte ingaimate de "Sapaliga". Trage aer in piept. Ofteaza. Dupa care, aducandu-si aminte de meciul cu FC National, continua: "Asta este. Nu avem timp de regrete tardive si eterne. Trebuie sa ne concentram pentru ceea ce urmeaza. Sambata, intalnim o echipa galateana care vine deja cu -3 la adevar si care probabil ca va fi motivata puternic pentru a reusi sa recupereze din punctele pierdute acasa in prima etapa". Adversarul? Dupa aparente unul facil, neomogen, din cauza ca si-a strans jucatorii cu cateva zile inaintea startului Diviziei A. "Otelul este o echipa care s-a incropit cam pe ultima suta de metri. Nu stiu daca la capitolul omogenizare au facut pasi inainte. S-ar putea sa fie un atu foarte important pentru noi. Nu cred ca Orac (n.r.: antrenorul principal al Otelului) a reusit sa consolideze niste relatii de joc foarte bine stabilite si sa capete o omogenizare". Dar Otelul este Otelul. Orice ar fi, retrogradati si promovati in aceeasi vara prin fuziunea Astrei cu Petrolul, galatenii pot fi incomozi. Au adus jucatori cu nume pe prima scena, e drept refuzati de alte echipe, si au reusit sa si-l tina in lot pe atacantul Mihai Gurita, jucator ce a prins cateva antrenamente sub comanda lui Ion Marin in aceasta vara. "Otelul ramane o echipa foarte periculoasa. Cu un Gurita penetrant. Un Victoras Iacob care poate constitui oricand un pericol prin gabaritul si tehnicitatea pe care le are. Este o echipa care probabil ca in meciul cu noi se va strange foarte mult si va miza mult pe contraatac. Trebuie sa ne gandim la toate si sa ne luam masurile necesare pentru a castiga jocul. Este foarte important pentru noi ca el sa fie castigat", a mai completat "Sapaliga".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 213

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 298

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 576

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 410

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 731

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 420

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 463

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 450

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 752

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 696

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 848

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 744

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 959

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 699

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 654