Vertiroll Trocadero s-a calificat la turneul naţional Arsenal Inel II Constanţa, figură frumoasă la Cupa României de mini-fotbal (galerie foto)

Două echipe constănţene de mini-fotbal, Vertiroll Trocadero şi Arsenal Inel II, au avut evoluţii bune la fazele superioare ale competiţiilor la care au participat. În urma clasării de la faza judeţeană a Campionatului Naţional (Vertiroll Trocadero - pe locul 1, Arsenal - pe locul 3), prima formaţie a participat la un baraj pentru accederea la turneul naţional al campionatului de mini-fotbal, iar Arsenal a disputat etapa pe ţară a Cupei României. Barajul s-a disputat la Buzău, iar Vertiroll Trocadero a câştigat ambele partide disputate (9-5 cu Juventus 2004 Buftea şi 1-1, 4-3 după penalty-uri, cu ABC United Bucureşti). Constănţenii s-au clasat pe locul 1 şi s-au calificat la turneul naţional, care se va disputa la Roman, unde adversarii vor fi Auto Driver Iaşi, Avantaje Deva, RMC 24 Alba Iulia şi Construct Baia Mare.

Le-au rupt coarnele Zimbrilor

Arsenal Inel II a disputat etapa finală a Cupei României tocmai la Sibiu. „Tunarii“ au înregistrat o victorie şi două înfrângeri şi, cu patru puncte acumulate, s-au clasat pe locul 3 în grupa preliminară, nedepăşind-o. Rezultatele au fost: 0-8 cu Terwa Ro Braşov, 3-2 cu Zimbru Vaslui şi 0-0 (1-3 la penalty-uri) cu Consiliul Judeţean Buzău. „Prima partidă am pierdut-o la scor, întrucât am fost obosiţi în urma drumului. Apoi însă, odihniţi şi mobilizaţi, am câştigat contra vasluienilor. A urmat partida cu Buzău, câştigătoarea de anul trecut a Cupei şi cea care a obţinut şi acum trofeul. Am cedat doar la loviturile de departajare“, a declarat Ionuţ Caracostea, unul dintre jucătorii de la Arsenal. Golurile constănţene din meciul cu Zimbru Vaslui au fost marcate de George Sârbu, Robert Pârvu şi Parfait Ripert. În disputa cu CJ Vaslui, a punctat Sârbu, iar Pârvu a ratat lovitura.

Lotul „tunarilor“

Lotul de la Sibiu al lui Arsenal a fost format din: Iorgu Buhneci, Eduard Culea, George Sârbu, Robert Pârvu, Constantin Caracostea, Mădălin Ene, Ionuţ Caracostea, Parfait Ripert, Anton Boarţă şi Matei Caracostea, iar Constantin Şerban şi Florin Caracostea au activat ca delegaţi. Pe parcursul fazei judeţene, pentru Arsenal Inel II au mai evoluat foştii jucători ai Farului Cosmin Paşcovici şi Ion Barbu, dar şi Liviu Preşa, Adrian Roşculeţ, Bogdan Voinilă, Ionuţ Beldiman, Cătălin Costache, Nicolae Glăvan, Claudiu Popa (actualul fundaş al Farului) şi Ionuţ Soare.           

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minifotbal Constanța Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II și-a luat revanșa în fața ACS TMV Ovidiu

05 Feb 2024 949

Minifotbal Constanța Campionii de la CS CFR TTS Arsenal Inel II, start cu dreptul în 2024

09 Jan 2024 1080

Oferit de Denis Alibec Tricou de la Națională, cu semnăturile tricolorilor, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea

03 Oct 2022 2562

Echipa de mini-fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști țintește locul patru în Liga 1 - zona județului Constanța

02 Mar 2022 2572

„Am reușit! Fam. Vieru“ Un component al Naţionalei de fotbal pe plajă a României s-a căsătorit la Valu lui Traian

16 Aug 2021 5532

Alexandru Ghiță, pe podium și la jocuri marinărești Militar de pe fregata „Mărășești“, campion la minifotbal cu Arsenal Inel II

13 Aug 2021 4219

Arsenal Inel II, de la extaz la agonie în meciul cu Borussia. Iulian Voinea, cel mai bun constănţean. Cadou la aniversare (galerie foto)

07 Jul 2021 3297

Borussia, printre adversarele echipei Arsenal Inel II Constanța la turneul final

19 Jun 2021 2861