Arsenal Inel II, de la extaz la agonie în meciul cu Borussia. Iulian Voinea, cel mai bun constănţean. Cadou la aniversare (galerie foto)


 
  • Arsenal Inel II Constanţa a susţinut trei meciuri în grupa D a turneului final de minifotbal.
  • În prima partidă, echipa de pe litoral a condus la pauză Borussia Hermannstadt Sibiu.
  • Celelalte două confruntări au fost pe muchie de cuțit, încheindu-se cu rezultate la limită.   
 
Echipa Arsenal Inel II Constanța a participat, în premieră, la turneul final al Campionatului Național de minifotbal, întrecere care s-a disputat la Rm. Vâlcea.

Formația de pe litoral a evoluat în grupa D, în care a susținut trei partide, în final nedepășind faza seriilor, după ce a cedat în cele trei dispute, în ordine: 3-5 cu Borussia Hermannstadt Sibiu, 0-1 cu AS Glissando Timișoara și 3-4 cu Chedra Tax Dolpan Ploiești. Primele două clasate din cele trei grupe au obţinut calificarea în sferturile de finală, iar formaţiile de pe locul trei au continuat competiţia în Cupa „Marian Başno“. 

 

Scăriţa de efect şi golul din poartă-n poartă


 
În primul meci, contra formaţiei din Sibiu, campioana Constanţei a trecut de la extaz la agonie. Arsenal a condus la pauză cu 3-1, după golurile marcate de Iulian Voinea (scăriță de efect peste portarul advers), Bogdan Oarză (goalkeeper-ul constănţean punctând din poartă în poartă) şi de Mihai Zugravu (golgheterul lui Arsenal driblând și portarul sibian înainte de a trimite în poartă). După pauză însă, lucrurile s-au schimbat, iar Borussia a înscris de patru ori, impunându-se la diferenţă de două goluri. 

 

Au cedat la ultimul atac!


 
Au urmat celelalte două meciuri din grupă. „Ultimele două partide susținute de Arsenal Inel II Constanța au fost pe muchie de cuțit. Meciurile cu AS Glissando Timișoara și Chedra Tax Doelpan Ploiești, au fost extrem de echilibrate, însă băieții noștri nu au reușit la finalul acestora să depășească faza grupelor, în ciuda evoluțiilor foarte bune din cele două întâlniri“, se arată pe pagina de Facebook „Arsenal Inel II“.
AS Glissando a marcat unicul gol al partidei la ultimul atac, aceasta după ce formaţia de pe litoral ratase până atunci, prin Mihai Zugravu, Cezar Beșleagă și Iulian Voinea, câteva bune situaţii de a înscrie golul victoriei.

Eşecul contra echipei timişorene i-a răpit Arsenalului şansele de calificare în sferturi, astfel că ultima confruntare din serie, cu Chedra Tax Doelpan Ploiești, a mai contat doar la capitolul orgoliilor. Disputa i-a revenit echipei prahovene, Arsenal Inel II cedând iar la limită, scor 3-4, la pauză 2-3. Pentru trupa de pe litoral au înscris Cezar Beșleagă, Mihai Zugravu și Iulian Voinea, acesta din urmă fiind cel mai bun jucător al echipei Arsenal Inel II la turneul final de la Rm. Vâlcea. Evoluţiile lui Iulian Voinea au venit într-un moment fericit pentru el, jucătorul făcându-şi astfel un frumos cadou pentru împlinirea vârstei de 24 de ani. „Toți băieții i-au urat din inimă tradiționalul «La Mulţi Ani!» și multă, multă sănătate!“, este mesajul echipei.  


 

„O experiență de neuitat“


 

În turneul final de la Rm. Vâlcea, pentru Arsenal Inel II au evoluat următorii jucători: Bogdan Oarză și Adrian Lungu - portari, Ştefan Soldat (cpt.), Bogdan Evdochim, Marius Jalbă, Iulian Voinea, Cezar Beșleagă, Mihai Zugravu, Vasile Carabuz, Cristian Dobriță, Cristian Mihăilă și Ionuț Caracostea. Antrenor: Marius Păuna. Delegatul echipei: Constantin Caracostea.

„Pentru Arsenal Inel II Constanța a fost o experiență de neuitat la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Rm. Vâlcea. Vom încerca să reprezentăm cu succes orașul de la țărmul mării și la vitoarele competiții naționale la care va participa“, se mai arată pe pagina de Facebook a echipei din Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Borussia, printre adversarele echipei Arsenal Inel II Constanța la turneul final

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minifotbal Constanța Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II și-a luat revanșa în fața ACS TMV Ovidiu

05 Feb 2024 924

Minifotbal Constanța Campionii de la CS CFR TTS Arsenal Inel II, start cu dreptul în 2024

09 Jan 2024 1050

Minifotbal Constanța Marina Rangers LMP, victorie contra campioanei CS CFR TTS Arsenal Inel 2. „Vom lupta pentru titlu“

18 Dec 2023 1677

Minifotbal Constanța CS CFR TTS Arsenal Inel II a câștigat pentru a treia oară Cupa de Vară (GALERIE FOTO)

03 Oct 2023 1232

Minifotbal Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a fost aproape de calificarea la turneul final

14 Jun 2023 1651

Constanța Tricoul purtat de Alexandru Cicâldău în meciul Moldova - România 0-5, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea (GALERIE FOTO)

09 Feb 2023 1663

Oferit de Denis Alibec Tricou de la Națională, cu semnăturile tricolorilor, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea

03 Oct 2022 2512

Constanța. „Fii tare, Iulică!“ Fotbalistul Iulian Voinea are nevoie de ajutor. Mesaje de susținere afișate la mai multe partide (GALERIE FOTO)

21 Sep 2022 1980

Minifotbal. Liga 1 Constanța CFR Arsenal Inel II, campioană a treia oară la rând, fără înfrângere! Mihai Zugravu, jucătorul sezonului (GALERIE FOTO)

22 Jun 2022 1370

Echipa de mini-fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști țintește locul patru în Liga 1 - zona județului Constanța

02 Mar 2022 2545

„Am reușit! Fam. Vieru“ Un component al Naţionalei de fotbal pe plajă a României s-a căsătorit la Valu lui Traian

16 Aug 2021 5513

Alexandru Ghiță, pe podium și la jocuri marinărești Militar de pe fregata „Mărășești“, campion la minifotbal cu Arsenal Inel II

13 Aug 2021 4189

Minifotbal Constanța Arsenal Inel II, campioană pentru a doua stagiune la rând. Trei premii speciale pentru „tunari“ (galerie foto)

07 Aug 2021 3711

Borussia, printre adversarele echipei Arsenal Inel II Constanța la turneul final

19 Jun 2021 2844

Wembley, răpusă de „gemenii golului“ Arsenal Inel II Constanța s-a calificat la turneul final al Campionatului Național

09 Jun 2021 3519