Sport

Victorie şi pentru Eduard Chelariu La Superkombat, Dumitru Ţopai şi-a făcut KO adversarul în prima repriză (galerie foto+video)

Bilanţul celor cinci luptători din judeţul Constanţa care au participat la gala Superkombat din Bucureşti este de două victorii şi trei înfrângeri. Au câştigat Dumitru Ţopai (sportiv originar din Mangalia, dar care se pregăteşte la Bucureşti) şi constănţeanul Eduard Chelariu, ambii în secţiunea „New Heroes“.
 
Zis „Bomber-man“, Ţopai l-a învins prin KO, cu 20 de secunde înainte de finele primei reprize, pe românul Andrei Cibu, la categoria semigrea plus (-86 kg). La categoria mijlocie (-72 kg), Eduard Chelariu a dispus prin decizie unanimă de Andrejs Baranov (din Norvegia).
 
Cei care au pierdut sunt constănţenii Alex Filip, Robert Orbocea (care au evoluat în „World Grand Prix“) şi Ionuţ Sandur („New Heroes“). Alex Filip a pierdut la categoria semigrea (-81 kg) în faţa lui Daniel Stefanovski (Elveţia), care s-a impus prin KO în runda a treia. Tot prin KO (în repriza a doua) a cedat şi Robert Orbocea, învins la categoria grea (+96 kg) de Moribah Kosiah (Olanda). Ionuţ Sandur a luptat la categoria semigrea plus (-86 kg) şi a pierdut (decizie unanimă) în meciul cu Dragoş Imbrea (România).
 
Sursa foto: Facebook (Superkombat)
 
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.