Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, clasată pe șase la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)


 
  • Faza finală s-a disputat la Craiova, iar, în urma tragerii la sorți, formația școlii din Medgidia, pregătită de prof. Aurelia Baciu și prof. Ionus Erchian, a fost repartizată în grupa A, alături de echipa gazdă, Bacău și Cluj.
 
Echipa feminină de volei a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia a obținut locul șase la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la care au participat cele mai bune opt școli din țară.
 
Faza finală s-a disputat la Craiova, iar, în urma tragerii la sorți, formația școlii din Medgidia, pregătită de prof. Aurelia Baciu și prof. Erchian Ionus, a fost repartizată în grupa A, alături de echipa gazdă (Craiova), Bacău și Cluj. În urma rezultatelor din grupăa, Cluj - Medgidia 2-1, Medgidia - Bacău 2-0 și Craiova - Medgidia 2-0, fetele de pe litoral au jucat pentru locurile 5-6, impotriva echipei din Blaj. După un joc echilibrat, Școala „Constantin Brâncuși“ a cedat cu greu și a încheiat competiția pe locul șase.     
 
Formată în mare parte din jucătoare legitimate la Clubul Sportiv Medgidia, echipa școlii din județul Constanța le-a cuprins pe Jasmine Gheorghe, Daria Anghelescu, Mara Florea, Georgiana Lupașcu, Antonia Micu, Lorena Miron, Daria Mocanu, Adelina Mihalache, Eliana Cornea și Ștefania Goglează. „Fetele au făcut cinste orasului și ne-au făcut mândri, aducând școala noastră în primele șase echipe din țară la volei fete. Frumoasa «aventură» a început în aprilie, cu faza județeană, unde echipa noastră a câștigat fără drept de apel, a continuat cu faza zonală, desfășurată la Focșani, competiție pe care echipa noastră a câștigat-o cu patru victorii din patru meciuri. Performanța echipei școlii noastre este una foarte bună, ținând cont că am întâlnit multe școli cu profil sportiv, iar din lotul nostru au făcut parte cinci fete de clasa a V-a. Școala noastră a fost susținută și de o frumoasă galerie formată din părinți, bunici și membri ai staff-ului de volei CS Medgidia“, a declarat Erchian Ionus, care activează și în fotbal, în arbitraj, fiind asistent, component al lotului Ligii 2.
 
La Craiova, echipa Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia a fost însoțită și de Nicoleta Gonțea (președintele secției de volei a CS Medgidia) și Ella Albu (antrenor). „Subliniem colaborarea foarte bună pe care o avem cu CS Medgidia și mulțumim clubului sportiv pentru sprijinul acordat“, a mai spus Erchian Ionus. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Școala „Constantin Brâncuși“ Medgidia)
 
Citește și:


Volei
Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, calificată la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, calificată la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

16 May 2022 2583

Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” din Medgidia, județul Constanța scoate la concurs un post vacant

12 Feb 2022 3402

Constantin Brâncuși, omagiat la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuși” din Medgidia

23 Feb 2020 2914

Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Medgidia angajează paznic. Condiții

03 Sep 2019 5598

Doliu în învățământul constănțean. Ne-a părăsit un profesor din Medgidia

09 Jun 2019 4726

Interviu cu prof. Adrian Ilie, director adjunct al Şcolii „Constantin Brâncuşi“ Medgidia „Deşi timpul rămas este limitat, pasiunea pentru istorie şi pentru scris nu s-a estompat în niciun fel“

30 Nov 2018 4522

Filiala Constanţa a Societăţii de Ştiinţe Istorice din România a decernat premiile „Gheorghe Dumitraşcu“ şi „Virgil Coman“ pe 2017

19 Jun 2018 3490

Onomastica Şcolii „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia, celebrată cu o valoroasă lansare de carte

12 May 2018 2387

Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” din Medgidia scoate la concurs un post vacant

07 Sep 2017 3665

Concurs la Școala Gimnazială Constantin Brâncuși Medgidia pentru un post de secretar șef

26 May 2017 3341

Inaugurare în zi de sărbătoare Şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia are o siglă nouă

22 May 2014 4076