Multe surprize pentru femeile din Silistea

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Primaria si Consiliul Local din comuna vor organiza mai multe manifestari dedicate, in primul rand, reprezentantelor sexului frumos * Cele aproximativ 600 de doamne si domnisoare vor primi felicitari si flori din partea autoritatilor locale # In perioada urmatoare, autoritatile locale se vor ocupa de stimularea preocuparilor cultural-artistice sau sportive ale tinerilor * De la 1 martie, primaria, in colaborare cu AJOFM, va crea 30 de locuri de munca pentru somerii din comuna

Fiecare inceput de martie inseamna pentru sufletul tuturor o rascruce care lasa in urma trecutul, determinandu-i pe oameni sa faca fata fiecarei provocari si sa spere spre zile rodnice si clipe de implinire. Ziua de 8 Martie este una dedicata femeilor, care in numeroase momente se arata mult mai realiste si optimiste decat barbatii. Aceasta sarbatoare a femeii este cinstita si de autoritatile locale din comuna Silistea. Potrivit declaratiilor primarului Mihai Soare, cele aproximativ 600 de doamne si domnisoare din comuna vor primi felicitari din partea Primariei si Consiliului Local Silistea. De asemenea, in ziua de 6 martie autoritatile locale vor organiza "Balul Primaverii" in satul Tepes Voda, dedicat tuturor adolescentilor din localitate. "Dupa numai doua zile, pe 8 martie, discoteca din Saraiu va gazdui o manifestare dedicata femeii, unde toate doamnele si domnisoarele vor fi intampinate cu flori si cu multe alte surprize", a anuntat Mihai Soare.

Activitati artistice si sportive

In alta ordine de idei, primarul din Silistea a mentionat ca, in perioada urmatoare, autoritatile locale se vor ocupa de stimularea preocuparilor cultural-artistice, tehnico-stiintifice sau sportive ale tinerilor din comuna. In acest sens, Primaria Silistea va infiinta un ansamblu de dansuri populare cu specific dobrogean, in cadrul caruia vor "activa" toti adolescentii si copiii interesati. "Pana in acest moment, in comuna fiinteaza doua trupe de dans modern. Una dintre ele, "Pops Stars" din satul Tepes Voda, formata din mai multe fete, a castigat saptamana trecuta un premiu de originalitate la un concurs desfasurat in comuna Castelu", a precizat primarul Soare. Nici activitatea sportiva nu este neglijata de autoritatile locale. Mihai Soare a afirmat ca, in aceste zile, Silistea este reprezentata la "Cupa Medgidia" la fotbal in sala de echipa "Old Boys". "Echipa noastra de fotbal este alcatuita din sportivi trecuti de 35 de ani si a fost formata in urma cu aproape trei ani, in acest moment aflandu-se la cea de-a doua participare judeteana", a mai spus Soare. "Cupa Medgidiei" la fotbal in sala a inceput pe data de 18 februarie, urmand a se incheia in aceasta duminica, la eveniment luand parte 14 echipe.

Numarul somerilor, in scadere

Potrivit declaratiilor primarului Mihai Soare, incepand cu prima zi a lunii martie, la nivelul comunei se vor crea 30 de locuri de munca pentru someri. Programul este realizat de Primaria Silistea, in colaborare cu Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca, si se va intinde pe o perioada de minim sase luni. "Cei 30 de locuitori ai localitatii vor fi folositi la diferite actiuni de gospodarire comunala, precum strangerea gunoaielor, reparatii ale caminului cultural, ale scolii din Silistea si la multe alte activitati", a adaugat Mihai Soare. In ceea ce priveste numarul total al celor care nu au un venit lunar stabil, primarul comunei a precizat ca, in acest moment, nu prea mai sunt multe cazuri, cei care nu au locuri de munca ocupandu-se cu agricultura sau cresterea animalelor, in particular.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 745

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 895

Sondaje de opinie Peste 70% dintre participanții la sondaj nu cred că România va adera la Schengen și pe cale terestră în 2024!

21 Jan 2024 1071

BTA 38% dintre bulgarii dintr-un studiu global sunt pesimişti faţă de 2024, alţi 18% - optimişti

01 Jan 2024 738

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

02 Dec 2023 1103

Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în sferturile ETTU EuroCup Women

16 Nov 2023 843

Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 1008

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 740

Liga a 4-a Constanța 2023/2024 Fotbalist nigerian la Viitorul Cobadin. Transferat și un jucător care a evoluat în Germania (GALERIE FOTO)

16 Aug 2023 3572

Tenis de masă Medalie pentru fetele de la LPS „Nicolae Rotaru“ la Naționalele de juniori Under-13

15 May 2023 1822

Horoscop Este rost de câștiguri importante la debutul acestei săptămâni

10 Apr 2023 1325

Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România – „Considerăm că orașul Constanța poate deveni un hub în Marea Neagră”

30 Mar 2023 1140

Eliza Samara a rămas cu o victorie uriașă la Singapore, contra campioanei olimpice, și cu un alt meci memorabil, cu Margaryta Pesotska

16 Mar 2023 1710

Fotbalistele de la Farul Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României

13 Mar 2023 1413

#ConstanțaEsteBine 7.03.2023 Matematica lunii martie

07 Mar 2023 1366