Varul unui patron castigator la CJC ii lasa urari pe hi5 lui Constantinescu (galerie foto)

deschidere_sate.jpgSC Grand Art Construct a câştigat de la SRL-ul CJC contractul privind reabilitarea grădiniţei din Satu Nou. Patronul firmei, Adrian Negrea, ne-a declarat că nu el, ci vărul său i-a transmis urări de bine şefului CJC, prin intermediul hi5

Firma Consiliului Judeţean Constanţa - SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa - a organizat în ultima perioadă o serie de licitaţii, în vederea reabilitării mai multor obiective preluate de la comunităţile locale.

Multe dintre contracte au fost atribuite chiar zilele trecute. Printre acestea se numără şi reabilitarea grădiniţei din localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă. La procedura de achiziţie au depus oferte patru societăţi comerciale, fiind desemnată câştigătoare SC Grand Art Construct SRL, din Feteşti, judeţul Ialomiţa. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 600.000 lei, preţul la care s-a atribuit fiind de 469.809,47 lei fără TVA, adică de peste 5,5 miliarde de lei vechi. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Societatea Grand Art Construct îi are ca administratori şi asociaţi, cu procente egale, pe Adrian Horea Negrea şi Mihaela Negrea. Interesant este faptul că firma din Feteşti a fost înfiinţată în urmă cu câteva luni, mai exact în iunie 2009, şi, cu toate acestea, a câştigat o licitaţie de reabilitare a unei grădiniţe. Dar şi experienţa trebuie să înceapă de undeva. Precizăm că obiectul de activitate al societăţii îl constituie lucrările de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Vărul l-a felicitat şi el a câştigat

Precizăm că numele unui anume Adrian Negrea, tot din Feteşti, apare şi pe pagina de hi5 a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Mai concret, o tânără stabilită, se pare, în Italia, pe care o cheamă Carmen Maria, îi transmite un mesaj de Crăciun şefului CJC. Este vorba despre un mesaj adresat cu ocazia sărbătorilor de iarnă de anul trecut. La finalul celor câteva rânduri, Carmen Maria îi transmite lui Constantinescu aceleaşi urări şi din partea lui Adrian Negrea, din Feteşti. Acest nume ne-a dus cu gândul la faptul că patronul firmei din Feteşti, care a câştigat o licitaţie de la Domeniul CJC, ar putea fi chiar Adrian Negrea de pe hi5. Pentru a lămuri această situaţie, l-am contactat telefonic pe Adrian Negrea, patronul firmei Grand Art Construct SRL.

hi5.jpg„Nu sunt eu. E un văr de-al meu"

Vizibil încurcat de întrebare, el ne-a răspuns că nu este el cel care îi transmite urări preşedintelui CJC, ci... vărul său. „Nu sunt eu. Este un văr de-al meu", a spus Adrian Negrea, exact ca în situaţiile acelea în care o persoană, pentru a se acoperi, ar spune că nu este vorba de ea, ci de un prieten, în cazul nostru... un văr. Nu ştim dacă patronul Adrian Negrea are sau nu un văr cu acelaşi nume, cert este că a recunoscut că el şi şeful CJC au cunoştinţe comune. Iată, în continuare, mesajul tinerei către Nicuşor Constantinescu, în care este pomenit şi enigmaticul Adrian Negrea: „Cu toţii iubim Crăciunul pentru că este atât de colorat: are colinde, are zâmbete, are zăpadă şi globuri şi, mai ales, are un Moş rumen care ne aduce la toţi cadouri... Şi chiar dacă am crescut şi nu mai credem că el vine personal să ne aducă bucurie, ştim că toţi cei dragi se gândesc la asta, aşa cum şi noi ne gândim cum le putem mulţumi că fac parte din viaţa noastră. Aşa că Sărbătorile vin în primul rând cu cele mai frumoase urări: Acum, când colindele, toate născute sub zăpezi, aduc cu ele mireasma de Iisus născut în iesle, simţim şi noi tot mai tare atmosfera de Sărbătoare ce se apropie. Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani! Aceleaşi urări şi dl Adrian Negrea din Feteşti!". În ediţia online a ziarului puteţi vizualiza şi pagina de hi5 a şefului CJC, unde apare mesajul.

Nicuşor îşi extinde sfera de influenţă în Ialomiţa?

Precizăm că CJC manifestă o grijă inexplicabilă faţă de judeţul Ialomiţa, având în vedere faptul că a inclus în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa şi unităţi administrativ-teritoriale din acest judeţ. În ultima şedinţă a acestei asociaţii au aderat la structura constănţeană: municipiul Feteşti, oraşul Ţăndărei, oraşul Fierbinţi - Târg şi comuna Dridu, toate din judeţul Ialomiţa. Să vrea CJC sau preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa, Nicuşor Constantinescu, să-şi mărească în acest fel sfera de influenţă?! E un răspuns pe care timpul ni-l va da.

 

{mos_ri:Nicusor Constantinescu} 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mihai

20 Nov, 2009 12:18

Super tare Nicusor pe hi5

Articole asemanatoare

Editorial Explorând drumul independenței. Perspectiva asupra plecării studenților de acasă

24 Apr 2024 333

Tratament pentru cancerul de sân, la cele mai înalte standarde, disponibil la Constanța

18 Apr 2024 659

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 566

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 622

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 2552

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 608

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3756

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 446

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 649

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1123

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2145

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1325

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 743

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3661

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1036