Anunţuri 20 decembrie 2011

cruce.jpgCu adâncă durere în suflet, soţia Ioniţă Aneta, fiica Nicoleta şi nepoata Andreea anunţă decesul soţului, tatălui şi bunicului, Ioniţă Vasile, fost şef contabil la Centrul Şcolar Profesional. Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Mortuară Casa Albastră, vis-a-vis de Cimitirul Central. Înmormântarea va avea loc marţi, ora 13.00, la Biserica Constantin şi Elena. Dumnezeu să-l odihnească!

O inima a încetat să mai bată în urma unui grav accident de maşină, lăsând în urmă o imensă durere. Draga noastră colegă Olisenschi Steliana, nu te vom uita niciodată! Colectivul Societăţii Handicapaţilor Constanţa.

Cu adâncă durere, familia Mariana şi Ştefan Cărbunaru anunţă încetarea din viaţă, în urma unei lungi şi grele suferinţe, a bunului prieten din Canada, comandant de cursă lungă, Slabu Valentin. Dumnezeu să-l odihnească!

Vie şi veşnică amintire celui care a fost bun prieten, Mihai Imbre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Ghişe

Întreg colectivul laboratorului Synevo Constanţa este alături de managerul lor, dr. Ovidiu Marta, în momentele grele pricinuite de decesul mamei-soacre, doamna Victoria-Emilia Codreanu. Sincere condoleanţe!


Soţia Aneta este profund îndurerată de dispariţia soţului Ioniţă Vasile, contabil-şef la Centrul Şcolar din Constanţa, după o grea suferinţă. Amintirea sa va rămâne veşnică. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, iar înhumarea va avea loc astăzi, ora 13.00. Să-i fie odihna veşnică!

Un gând bun şi o lumină aprinsă în amintirea prietenului nostru Mihai Imbrea. Condoleanţe familiei! Familia Ghiţă Nicolae.

Cu regrete în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitului nostru tată şi bunic, Mihai Imbrea. Îl vom păstra veşnic în inimile noastre! Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central, ora 12.00 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanţe d-nei profesoare Ştefania Munteanu pentru pierderea suferită! Dumnezeu să-l odihnească pe profesorul deosebit care a fost Octav Munteanu! Gabriela şi Ioan Moise.

Ziua cea mai amară a vieţii mele de care m-am temut ani de-a rândul a venit. Iubita mea mamă, Maria Defta, a trecut în veşnicie. A fost o femeie unică şi toată viaţa a făcut numai bine., Întreaga mea existenţă o datorez ei şi tatălui meu, dus şi el la cele veşnice. Toate pierderile sunt dureroase, dar nicio jale nu e mai pustiitoare ca pierderea mamei, suflet de aur, exemplu de cinste, dăruire şi corectitudine în viaţă şi în familie. Fără ea nimic nu va mai fi ca înainte! Am iubit-o şi am respectat-o cu sfinţenie. Îngenunchez cu umilinţă şi îi sărut în lacrimi mâinile! Mulţumesc, iubită mamă! Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiica, magistrat procuror Lizeta-Ileana Defta.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța! Un șofer beat și fără permis, implicat

02 May 2024 275

Știri Constanța Șoferiță de 21 de ani, beată și sub influența substanțelor interzise, implicată într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei

02 May 2024 319

„Cu 2MAI puțini“ Acțiune în amintirea celor doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 May 2024 603

Accident cu mai multe victime la Cora Brătianu! Prima condamnare, aproape 5 ani cu executare. Dosarul, în apel (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 423

Știri Constanța Șofer beat și sub influența substanțelor interzise, implicat într-un accident între localitățile Murfatlar și Poarta Alb

02 May 2024 306

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 437

Știri Constanța Un autoturism cu numere de Ialomița a intrat în mai multe mașini, în zona Hotelului Nevada

02 May 2024 877

Știri Constanța Accident rutier în Mamaia. O mașină a intrat într-un stâlp în zona unui peco

02 May 2024 786

Accident rutier la Doraly, în Constanța (FOTO+VIDEO)

01 May 2024 1546

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident rutier în Constanța. Nu avea permis de conducere

01 May 2024 785

Accident mortal între 23 August şi Mangalia! S-au cerut daune de peste 2 milioane de euro. Ce a decis, în final, Curtea de Apel Constanța

30 Apr 2024 1085

„Ai plecat mult prea devreme dintre noi“ Cine este tânărul mort în accidentul de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, județul Constanța? (VIDEO)

30 Apr 2024 7799

Accidentul mortal de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, suprins de camerele de supraveghere (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 10480

Accident rutier mortal, la ieșire din 2 Mai spre Mangalia. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

30 Apr 2024 4567

Tânărul șofer implicat în accidentul dintre 2 Mai și Mangalia a murit (VIDEO)

30 Apr 2024 3250