Mitrea, atac la Vanghelie si Hrebenciuc. Vanghelie ameninta cu inregistrari.

Declaratii Miron Mitrea despre strategia PSD-Mircea Geoană:
-niciodata nu duci partidul in ultimele zile pe o curba descendenta, chiar daca vii de sus
- am gresit dand pana la saturatie filmultetul fiindca Basescu care e foarte abil pe terenul asta sentimental.
-declaratiile lui Patriciu si iesirea lui agresiva in public a fost o alta greseala
-vizita la Vantu a fost induscutabil mare prostie
-iesirea in balconul Operei de la Timisoara a fost o greseala enorma. Nu stiu cine a putut gandi asa ceva. Noi am luat permanent in Timis 25-30% cu conditia sa tacem si sa nu ne atingem de simboluri.
-trebuie sa recuperam oamenii de valoare plecati din partid cum ar fi Sorin Oprescu

Declaraţie Marian Vanghelie: "Dl. Mitrea a participat cu mine, cu Hrebenciuc, cu Bobic cand insista sa nu mai candideze Oprescu. Daca ma contrazice, am o caseta inregistrata cu el. Am facut inregistrarea pentru ca la vremea respectiva toti ma pacaleau ca ma sustin sa candidez desi nu vroiau asta si nu aveau curajul sa mi-o spuna in fata. Da, ne mai inregistram intre noi, dar sa stiti ca si alte partide fac asta.", spune Vanghelie. Edilul sectorului 5 l-a mai acuzat pe Miron Mitrea ca "are probleme mari cu legea si de aceea face jocul lui Traian Basescu", ca a stat "ascuns" in campanie si ca 'are afaceri pe afara cu Burci."

Declaraţie Viorel Hrebenciuc: „Dacă Mircea Geoană ar fi piredut la cîteva procente, era cazul să îşi depună mandatul, dar datorită fraudei este considerat că a pierdut, nu trebuie să-şi dea demisia. Colegii mei fac parte dintr-un cor de bocitoare. Dl. Rus e expert în pierderea alegerilor, el nu a câştigat niciodată la Cluj. El neştiind cum se câştigă alegerile, am avut în Cluj un rezultat catastrofal, rezultatul domniei sale. Il rog să aibă inteligenţa să tacă atunci când e de tăcut, dacă chiar ţine la acest partid. Dar activitatea sa arată contrariul. Eu nu pot să spun că sunt ai PD-L, dar atâta timp cât dl. Dâncu a făcut campanie pentru Elena Băsescu, este evident ce au făcut. Şi o dovedeşte lipsa lor de acţiune în favoarea PSD. Dl. Mitrea este un caz mai special, nu vreau să fac istoria intrării lui in partid.  În 2004, când am a pierdut alegerile, în timp ce noi il sustineam pe Adrian Năstase pentru Camera Deputaţilor, Mitrea voia să devină preşedintele Camerei. A fost o atitudine care ne-a dat de gândit. In 2008 a sărit la beregata d-lui Geoană.  A vrut preşedinţia Senatului. Dl. Mitrea nu poate să stea in partid decat pe o funcţie. Mi-a cerut demisia in contextul in care am câştigat alegerile la Bacău. Referitor la Mitrea, eu inteleg pozitia stranie in care se află. De-a lungul acestui an nu afăcut decât să aibă discursuri împotriva PSD. Îi amintesc domnului Mitrea că adversarul nostru nu e Mircea Geoană, ci Traian Băsescu, şi îl rog să îşi inverseze tirul, dacă zice că ţine la acest partid. Ştiu foarte bine cum a fost înfrânt dl. Geoană. Referitor la dl. Oprisan, îmi pare rău despre Oprisan, pentru ca el este ultimul care s-ar putea plânge. Vă amintiţi scena in care Oprisan era cu icoana în spatele domnului Geoană în seara de 6 decembrie. După o săptămână are această poziţie pentru că dosarul pe care l-a avut la Curtea Suprema a fost mutat la Cluj. Vă rog să trageti dvs. o concluzie. ".

 Sursa: danandronic.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 633

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 550

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 707

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 959

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1280

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1559

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 961

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 761

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 603

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 813

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 678

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 586

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1002

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 614

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 738