Ambasadorul Olandei - Imunitatea parlamentară nu ar trebui folosită ca un scut

Ambasadorul Olandei la Bucureşti, Stella Ronner Grubacic, a declarat, în cursul zilei de astăzi, că imunitatea nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut.
 
„În ceea ce priveşte imunitatea parlamentarilor aş dori să spun că, desigur, nu comentăm cazuri individuale, dar ar trebui reamintit că fiecare este egal în faţa legii şi de aceea chestiunea imunităţii ca atare nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut în spatele căruia să se poate ascunde", a afirmat diplomatul olandez.
 
Reamintim că, ieri, plenul Camerei Deputaţilor a respins cererile DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării deputatului PSD Mădălin Voicu. În cazul deputatului Nicolae Păun, a fost aprobată reţinerea, însă ulterior şedinţa Camerei a fost suspendată din lipsă de cvorum.  
 
Sursa foto: adevarul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decrete semnate de Klaus Iohannis. 12 ambasadori ai României, rechemați în țară

11 Sep 2020 1541

Ministrul apărării naţionale, întrevedere cu ambasadorul Olandei în România

30 Dec 2019 1263

Interviu cu Excelenţa Sa Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei în România Olanda, interesată de Portul Constanţa, domeniul naval şi licitaţia de corvete pentru Forţele Navale Române

17 May 2018 8601

Furnizori internaţionali de echipamente şi servicii navale, la Europort România. Eveniment organizat de Ahoy Rotterdam Olanda, CCINA Constanţa şi Ambasada Olandei (galerie foto)

16 May 2018 3189

19 propuneri de ambasadori au primit girul lui Iohannis

07 Apr 2016 1889

Olanda schimbă ambasadorul din România

04 Jul 2015 1372