Claudiu Palaz, pe blog Mincinosul Mazăre (VIDEO)

claudiu-palaz.jpgAstăzi, Mazăre s-a dat iar în spectacol, cu o atitudine şi mai deşănţată, şi mai ipocrită. S-a prezentat îmbrăcat în uniformă kaki, cu beretă roşie pe cap şi cu panglicile fluturând ştrengăreşte, a se citi ridicol!, la locul de întâlnire al manifestanţilor care urmau să plece la Bucureşti. Dar ceea ce mi se pare cel mai grav este că l-a trimis la înaintare pe propriul copil, încă elev, care şi-a adus grupul de prieteni, copii de bani gata, sosiţi la locul de întâlnire cu maşini personale, care mai de care mai scumpe, toţi membri ai Tineretului Social Democrat - filiala Constanţa. I-a îmbrăcat pe toţi la fel, după modelul Che Guevara în care se deghizează el însuşi, i-a aliniat ca la UTC, i-a inspectat, i-a urcat în microbuze şi i-a trimis la Bucureşti.

Iată, în schimb, ce declară, de parcă nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, minţind cu neruşinare chiar în faţa fiului său şi ai prietenilor acestuia, cu toţii colegi de distracţie în club cu însuşi primarul, şi în faţa jurnaliştilor locali, cărora le sfidează inteligenţa, vânzându-le gogoşi: „Tinerii aceştia i-am găsit în faţa Primăriei, demonstrau... Ei au demonstrat singuri şi au zis că vor să vină la Bucureşti.... Eu i-am găsit organizându-se şi m-am bucurat extraordinar de tare... şi erau în faţa Prefecturii." Viaţa primarului este o perpetuă mascaradă, în care de dragul imaginii se face că nu-şi cunoaşte nici propriul copil, nici tinerii din propria organizaţie de partid.

Citeşte mai departe şi vezi video pe http://www.claudiupalaz.ro/general/mincinosul-mazare.html

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

INFOTRAFIC Restricţii pentru traficul greu pe drumurile naţionale și Autostrada Soarelui, în perioada Sărbătorilor Pascale

29 Apr 2024 89

„Restaurăm istoria și construim viitorul“ Sediul BNR Constanța, „inima“ monetară din Piața Ovidiu - Constanța, readus la viață de lucrările întreprinse de Aedificia Carpați

29 Apr 2024 158

IGPR InfotraficRESTRICȚII TONAJ ȘI RECOMANDĂRI SĂRBĂTORI PASCALE

29 Apr 2024 99

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Niculinei Parosanu, secretar general la Oraș Techirghiol (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 425

Afaceri Constanța Decizie importantă luată de Consiliul de Administrație al SC Dorna Estival SA

28 Apr 2024 445

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 376

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 412

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 329

Firme Constanta Acţionarii Dobrogea Grup SA, convocați în adunare generală ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2024

28 Apr 2024 368

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mihaelei Crina Corbei, secretar general al comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 753

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 500

Firme Constanța SC Dobromin SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

28 Apr 2024 393

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 620

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Cojocaru, secretar general al comunei Topalu (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 295

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 422