Un fost profesor de religie din Constanța care a predat în Vaslui, le face avansuri elevelor (video)

 
Dorin Ungureanu în vârstă de 22 ani din Constanța este profesor de religie. Pe o perioadă de câteva luni a predat la un liceu din Vaslui, însă își face singur reclama de „golan” pe Facebook.
 
Tănărul profesor constănțean postează înregistrări despre fostele sale eleve.
 
Dorin Ungureanu are 22 ani şi este student în ultimul an la facultatea de teologie din Constanţa. A fost doar câteva luni profesor de religie la un liceu din Vaslui. Suficient, însă, pentru a cunoaște toate fetele care i-au fost eleve.
 
„Ooo, Mălina, eşti preferata mea. Întotdeauna ai fost. Tu ai un 10 de la mine, draga mea. Ţii minte când am vorbit noi? Uite, colegul te place. Nebuno care eşti tu, mă”, este un mesaj postat de profesor pe pagina sa de Facebook.
 
În liceu se vorbește chiar că fostul profesor de religie ar fi avut relații cu unele dintre eleve, dar el a negat totul şi a comentat că cineva îi vrea răul. Studentul la teologie se declară un om liber să facă ce vrea şi mărturisește pe Facebook că îi plac fetele rele, notează romaniatv.net.
 
„Te cunosc foarte bine. Noi doi am ieşit parcă o dată, din ce-mi amintesc eu. Eşti o fată super, inteligentă.Te-aş face iubită. Cui i-am pus patru să fie sănătos. Data viitoare vă pun la istorie”, mai scris profesorul constănțean.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Profesor din Medgidia, acuzat de purtare abuzivă, condamnat în primă instanță! Când se va da decizia finală

27 Jan 2024 1096

Un profesor de religie, care este și director al unei școli, pus sub control judiciar pentru infracţiuni sexuale. Victima, o elevă de 16 ani

05 Apr 2023 1649

#DobrogeaDigitală „Mitropolia Tomisului, tradiţie şi actualitate”, de ÎPS Teodosie și Adrian Rădulescu, un nou titlu în Biblioteca Digitală ZIUA de Constanţa

23 Dec 2019 2881

O elevă a rămas însărcinată cu un profesor de religie. Ce decizie a luat bărbatul după mediatizarea cazului

19 Jun 2019 2747

Editorial Scenarii desprinse din filmele pentru adulţi, în şcolile din România. Ar trebui să mai avem încredere în profesori?

04 Jun 2018 2305

Anchetă complexă în cazul unui preot-profesor surprins în ipostaze indecente în timpul unei ore de curs. Cum a fost filmat preotul de un elev

19 Jan 2018 2083

#scrieDobrogea Viaţa şi activitatea primului preot ortodox român din Constanţa după Războiul de Independenţă (galerie foto)

20 Oct 2017 5813

O discuţie cu poetul Liviu Țiplica „Poezia, apanajul unei aristocraţii a spiritului”

24 Aug 2016 3550

Scandal sexual la Vaslui. Un fost profesor de religie, implicat!

30 Mar 2016 2183

Elevii din Techirghiol se pregătesc să întâmpine Lumina Divină

03 Apr 2015 1699