Un tânăr din Craiova încătuşat de poliţiştii din Costineşti

Un tânăr de 23 de ani din Craiova este cercetat în stare de reţinere de poliţiştii din Costineşti. Acesta a fost identificat la scurt timp de la comiterea a două infracţiuni de tâlhărie de poliţiştii din staţiune.

Poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi de către doi tineri cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în apa Mării Negre, le-au fost smulse de la gât lănţişoarele din aur.

Poliţiştii au depistat, la scurt timp, pe plaja din staţiune un tânăr de 23 de ani din Craiova, care avea bunurile reclamate ca sustrase asupra sa, acestea fiind predate părţilor vătămate.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii constănţeni subliniază faptul că astfel de fapte antisociale care afectează vacanţa turiştilor de pe litoralul Mării Negre sunt cercetate cu operativitate, dosarele penale întocmite fiind instrumentate cu celeritate, iar persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni urmând a fi sancţionate în conformitate cu legislaţia aflată în vigoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Argeș Doi tineri, printre care și un minor, prinși când furau șine de cale ferată

22 Feb 2022 1110

Poveste tragică Elevul militar a văzut pentru prima şi ultima dată marea, înainte să moară înghiţit de valuri, la Constanţa

31 May 2019 3788

Judecătorii fac un anunţ important! Sunt vizaţi toţi utilizatorii conturilor false de Facebook

18 Sep 2018 15595

Tânăr, înjunghiat în spate de un necunoscut

13 Sep 2018 2460

Fiul unei judecătoare din Craiova, condamnat la Constanţa. Cu executare

06 Feb 2018 1746

UPDATE. Şocant. Un client a murit într-un magazin din Craiova, după ce un motostivuitor a căzut peste el

27 Dec 2017 2818

Ultimele imagini cu tânărul din Craiova, înainte de dispariţia sa din Costineşti (galerie foto+video)

10 Jun 2015 2774