Ecuisine.ro Legume la gratar cu sos de branza



Ingrediente

2 vinete potrivite
3-4 cartofi
1-2 dovlecei
2 cepe roșii
ulei de măsline
oregano/busuioc/cimbru
boia dulce/iute (opțional)
sare

Pentru sosul de brânză:

120 ml supă clară de legume
1 linguriță cu amidon
110 g brânză
sare
piper

Reţeta completă pe ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preparate culinare by Poliana Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sos de rosii

05 Nov 2014 3166

preparate-culinare.ro Bavette cu midii albastre

01 Nov 2014 2814

preparate-culinare.ro Mini cheesecakes cu somon afumat

27 Oct 2014 2753

Ecuisine.ro Salată de dovlecei cu pui

03 Oct 2014 2894

Ecuisine.ro Sos picant

01 Oct 2014 3540

Ecuisine.ro Dovleac la cuptor cu miere și nuci

30 Sep 2014 2954

Ecuisine.ro Sos de legume pentru iarnă

29 Sep 2014 3742

Ecuisine.ro Tortellini de casa

29 Sep 2014 2537

Lauraadamache.ro Salata cu naut si creveti

27 Sep 2014 3422

Ecuisine.ro Ciocănele de pui cu rozmarin și boia

21 Sep 2014 2875

Lauraadamache.ro Pui cu legume la cuptor

15 Sep 2014 2702

Ecuisine.ro Prăjitură țărănească cu mere

13 Sep 2014 3422

Ecuisine.ro Pulpe de pui împănate

06 Sep 2014 2903

ecuisine.ro Dulceață de ardei iute

04 Sep 2014 3807

Lauraadamache.ro Pateuri cu ciuperci

04 Sep 2014 2895