Spanac cu brânză cottage

Ne-am cam saturat de spanacul cu ou si am incercat azi o varianta de spanac cu o branza care are succes la noi – Branza Cottage.

Ingrediente

    200 gr spanac
    70 gr couscous
    2-3 linguri branza Cottage
    1 lingura smantana
    1/2 catel usturoi (optional)
    sare

Mod de pregatire

Puneti spanacul pentru oparire in apa fierbinte si putin sarata si fierbeti 10-12 minute. In paralel fierbeti apa pentru couscous. Adaugati couscous-ul si mai fierbeti 3 minute. Acoperiti si asteptati alte 3 minute. Mixati sau tocati fin spanacul si amestecati-l cu 1 lingura de smantana si usturoiul dat prin razatoare. Adaugati amestecului couscous-ul si branza cottage si pranzul/cina este gata.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poți prepara cel mai savuros grătar vegan sau de post?

01 May 2024 357

Carnea de vită - un deliciu

30 Jun 2023 1435

Rețetă de cozonac pentru Paște. Cum se poate prepara cel mai delicios cozonac?

12 Apr 2023 1303

Mit sau nu - mobila de bucătărie se curață mai des decât cea din alte camere?

14 Feb 2023 1148

GastroArt Marinată de pește (rețetă interbelică)

31 Jul 2022 1637

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

05 Jul 2022 1660

GastroArt Tocăniță gustoasă (rețetă interbelică)

04 Jul 2022 1696

GastroArt Mușchi tocat (rețetă interbelică)

20 Jun 2022 1410

GastroArt Pepene galben umplut cu mure (rețetă interbelică)

07 Jun 2022 1513

GastroArt Ghiveci cu carne (rețetă interbelică)

05 Jun 2022 1439

GastroArt Cafea turcească (rețetă interbelică)

18 May 2022 1768

Ce înseamnă vindecarea pentru tine?

06 May 2022 1932

Cum poți pregăti loțiuni tonice homemade

16 Apr 2022 2359

Cartea zilei YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii. Ediția a II-a

25 Mar 2022 1514

Centrulnatura.ro Paste raw vegan de dovlecei

05 Mar 2022 2174