Tăriceanu – iepurele liberal din jobenul socialistului Ponta

Prim-ministrul României se ține de scamatorii mărunte. După ce Crin Antonescu a trântit ușa USL, socialistul Victor Ponta a scos un alt iepure liberal din joben, pe Călin Popescu Tăriceanu. Ex-premierul liberal aștepta oricum, într-o curbă, ieșirea din decor a celui aflat astăzi la volanul PNL, a lui Crin Antonescu. De la sinuciderea ratată a lui Năstase, gestul lui Tăriceanu este al doilea moment de mare jenă națională din istoria premierilor României.
Victor Ponta intenționează să transforme retragerea PNL din guvern într-o mare victorie a sa și a PSD. În acest sens, avea nevoie de un singur liberal cu notorietate care să trădeze PNL și să lase senzația că liberalii continuă să fie prezenți la guvernare. Un fost prim-ministru liberal s-a pliat imediat pe planul președintelui PSD.

Astfel, într-o singură zi, Călin Popescu Tăriceanu l-a vizitat pe Victor Ponta la Palatul Victoria, a demisionat din PNL și a anunțat că vrea să înființeze un nou partid care să înlocuiască PNL în alianța USL anti-Băsescu. În aceeași zi, liderul liberal și-a făcut publică intenția de a candida la președinție din partea USD pentru a-l învinge pe Crin Antonescu.
Între timp, președintele PNL nici nu a avut răgaz să se spovedească pentru a se lepăda de păcatele acumulate în USL, că a ieșit la televizor să se rușineze de Tăriceanu. Un fost președinte liberal să se lase ademenit de PSD și să își dorească o alianță cu socialiștii? Doar lui Crin Antonescu i se permite așa ceva.

www.pmponline.ro

Călin Popescu Tăriceanu este iepurele liberal din jobenul socialistului Ponta, un iepure care are misiunea de a băga zâzanie între liberali și de a fracționa și mai mult opoziția la colosul PSD. Președintele nu poți să îl scoți din pălărie, dar PSD și-ar dori o susținere mai largă pentru propriul candidat la președinție, îi transmite în cele din urmă Ponta fostului prim-ministru liberal.
Scamatorul Ponta nu a înțeles însă faptul că va plăti oricum împreună cu Crin Antonescu și cu Călin Popescu Tăriceanu factura dezastruoasei guvernări USL. Vor plăti la comun pentru atacurile USL la adresa statului de drept, pentru sărăcireapopulației, pentru împovărarea micilor întreprinzători și pentru izolarea României în UE. Moștenirea USL este un bolovan legat de picioarele pesediștilor și liberalilor
deoarece românii s-au săturat de petarde și de iepurași scoși din joben.

Florin Secară
Deputat al Partidului Mişcarea Populară

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 685

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 572

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 735

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 995

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1310

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1586

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 992

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 779

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 618

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 822

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 693

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 590

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1020

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 620

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 748