LauraAdamache.ro Friptura de miel la cuptor



Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit una dntre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.

Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi

  • 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
  • cartofi noi
  • 6-7 catei mari usturoi
  • 1 pahar mare vin alb
  • 1 cana de apa
  • cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
  • 2-3 crengute rozmarin (optional)
  • 2-3 crengute maghiran proaspat (optional)
  • sare
  • piper
Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rețetă de cozonac pentru Paște. Cum se poate prepara cel mai delicios cozonac?

12 Apr 2023 1251

Centrulnatura.ro Paste raw vegan de dovlecei

05 Mar 2022 2165

Centrulnatura.ro Paste raw vegan de dovlecei

17 Nov 2021 2698

Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea

12 Apr 2017 5821

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 4482

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 14362

Penne cu fasole si ton

25 Aug 2016 3513

Poftă bună cu Gina BradeaPaste rapide cu roşii şi dovlecei

27 Jul 2016 5122

Poftă bună cu Gina Bradea Paste rapide cu spanac şi ardei

22 Mar 2016 5562

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 3452

Ecuisine.ro Spaghete cu sos pesto

10 May 2015 2714

ecuisine.ro Paste cu pui si sparanghel

22 Apr 2015 3820

Ecuisine.ro Tort de paste cu brânza

13 Apr 2015 3007

ecuisine.ro Cotlete de miel in sos de mustar

12 Apr 2015 4146

ecuisine.ro Tiramisu cu crema light

11 Apr 2015 3707