Acte de caritate de Bairam ale musulmanilor 11.12.2008

COMUNICAT DE PRESĂ de la Uniunea Democrată Tătară

In aceaste zile de sarbatoare pentru comunitatea musulmana „Uniunea Democrata Tatara" in colaborare cu „Fundatia Timpuri Noi", „Fundatia Balcani","Liga islamica si culturala din Romania" si „Asociatia Musulmanilor din Romania" ,precum si doua Fundatii Umanitare din Turcia „IHH si IGMG" si-au unit fortele pentru a aduce o raza de bucurie celor nevoiasi(peste 2000 de pachete de carne), si in anumite situatii s-au daruit chiar si articole de imbracaminte si pături(situatii speciale). Secretarul UDT(Musin Bolat) impreuna cu o parte din membrii AMR a impartit in urmatoarele localitati: Mangalia,Tuzla, 23 August, Dulcesti,Mosneni, Pecineaga, Dobromir,Hagieni, 2Mai, Cotul Vaii, Albesti. Presedintele sucursalei UDT Bucuresti(Sali Ernis) impreuna cu membrii Fundatiei Balcani si Fundatiei Timpuri Noi a impartit in urmatoarele localitati: Medgidia, Valea Dacilor, Castelu,si partial Valul lui Traian si Constanta, Secretarul Fundatiei Balcani(Memet Hangai) impreuna cu membrii fundatiei pe care o reprezinta a impartit partial in Bucuresti, si nu in ultimul rand secretarul AMR (Bari Nerdin) impreuna cu IHH si IGMG, a acoperit Constanta, partial Bucuresti si o zona extinsa din Judetul Constanta.

Multumim pe aceasta cale celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit, precum si celor care ne-au semnalat situatiile speciale cu care se confrunta comunitatea noastra.

Multumim si administratiilor locale pentru amabilitatea lor.(Informatii privind persoanele nevoiase)

Multumim dobrogenilor ca ne-au inteles, si le uram la randul nostru „Sarbatori Fericite"(pentru acest sfarsit de an) asa cu si ei ne-au urat: „Bairam fericit"

Speram ca faptele noastre sa fie primite si pe placul creatorului care a spus: "Nu vor ajunge la Allah carnea nici sângele lor(animalelor sacrificate), ci va ajunge la El evlavia voastrã. ...Si binevesteste celor care sãvârsesc fapte bune!"

Cu deosebita stima

Naim Belgin (presedinte)

Persoane de Contact

UNIUNEA DEMOCRATA TATARA


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 558

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 895

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1174

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1454

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 921

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 740

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 574

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 787

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 665

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 578

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 933

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 598

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 722

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 738

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 581