Alegerile pentru desemnarea conducerii PD vor avea loc pe 19 aprilie

Comitetul interimar pentru organizarea si desfasurarea scrutinului a decis

Cezar Preda va ramane permanent la Constanta, pentru a linisti cele doua tabere si in vederea pregatirii unor alegeri corecte

Membrii filialei judetene Constanta a PUR care au hotarat sa promoveze in continuare doctrina si valorile umaniste isi desfasoara activitatea de consolidare a structurii organizatorice, a declarat Cezar Armeanu, vicepresedintele PUR local. Acesta a precizat ca o delegatie a conducerii centrale a Partidului Umanist se va deplasa, vineri, la Constanta. Reamintim ca Biroul Permanent National al PD a aprobat, in urma cu o saptamana, la finalul mai multor ore de discutii, fuziunea dintre filialele din Constanta ale PD si PUR. Indiferent de rezultatul alegerilor care vor avea loc pe 19 aprilie, pentru desemnarea conducerii organizatiei constantene, Stelian Dutu, fostul presedinte al filialei constantene a PUR, a fost imputernicit de conducerea PD cu pregatirea alegerilor locale la nivel national. Marti seara, la sediul PD, de pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc sedinta Comitetului interimar de organizare si desfasurare a alegerilor, intalnire care s-a soldat cu parasirea lucrarilor de catre gruparea din jurul fostului presedinte, Elena Mocanu, ai carei reprezentati nu au fost de acord cu modul de lucru propus de reprezentantii noii grupari, precum si de cei doi mediatori de la centru: Adrian Videanu si Cezar Preda. Dupa finalizarea sedintei CODA, cei doi reprezentanti ai BPN, delegati sa se ocupe la Constanta de pregatirea si desfasurarea alegerilor pentru conducerea organizatiei judetene, au declarat presei ca "termenul fuziune a fost folosit corect de catre BPN, in cazul de fata fiind vorba despre o fuziune prin absorbtie a filialei PUR in PD, caz in care nu era necesar aportul de patrimoniu, in conditiile in care doar gruparea Dutu a decis sa paraseasca PUR. In ceea ce priveste norma de reprezentare la alegerile de pe 19 aprilie, Videanu a precizat ca CODA a stabilit ca aceasta sa fie echitabila, respectiv de 175/175. Ieri, la sediul din strada Vladimirescu, discutiile au continuat. Daca vicepresedintele Videanu s-a intors la Bucuresti, celalalt membru al BPN, Cezar Preda, va ramane permanent la Constanta, pentru a linisti taberele si in vederea pregatirii unor alegeri corecte.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 474

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 520

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 688

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 938

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1266

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1537

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 946

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 755

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 592

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 807

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 673

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 583

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 982

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 610

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 730