Sărbătoare la Mihail Kogălniceanu Primarul Ancuţa Belu îşi aniversează astăzi ziua de naştere

Una dintre doamnele de seamă ale judeţului - un lider căruia localnicii i-au acordat toată încrederea şi un primar ales de mii de oameni - are motive de bucurie. Ancuţa Belu, şefa administraţiei publice locale din Mihail Kogălniceanu, îşi aniversează, astăzi, ziua de naştere.
 
În 2012, Ancuţa Belu a decis că este timpul pentru o schimbare în comuna Mihail Kogălniceanu. Iar localnicii au fost de acord cu ea, acordându-i votul majoritar. De atunci, putem spune, fără a exagera, că localitatea s-a schimbat radical. În bine. Până la momentul în care a preluat frâiele administraţiei publice locale, Ancuţa Belu a fost consilier local, astfel că, odată ajunsă în fotoliul de primar, a decis să pună punct problemelor cu care Primăria se confruntă. Un primar care luptă pentru binele comunităţii locale nu se lasă intimidat de gesturile adversarilor politici. Astfel, deşi unul dintre proiectele importante pentru locuitorii comunei - cel privind repartizarea locuinţelor ANL - nu a fost votat până acum de o parte a consilierilor locali, şefa autorităţii publice locale a afirmat că nu se va lăsa până când persoanele îndreptăţite nu îşi vor primi locuinţele pe care le aşteaptă de la începutul anului.
 
O altă iniţiativă de apreciat a primarului este proiectul prin care cei mai înţelepţi locuitori ai comunei să poată avea un cuvânt de spus legat de felul în care decurg treburile în administraţia locală. "Sfatul bătrânilor" a devenit, astfel, un eveniment aşteptat şi savurat de cei mai în vârstă, dar şi de tinerii satului. Cât de curând, primarul îi va chema pe vârstnici la o nouă întrunire. Nici tinerii nu au fost neglijaţi de primar, pentru ei, gospodarul-şef având o mulţime de proiecte în derulare: locuri pentru construcţia unor case, precum şi înfiinţarea unui centru modern de tineret, clădire care, în câteva zile, va intra în patrimoniul localităţii, după ce a fost complet reabilitată şi modernizată, lucrările fiind încheiate chiar în urmă cu câteva zile. Şi Centrul After School a fost un proiect pentru care primarul Ancuţa Belu a luptat pentru a-l vedea realizat. Astfel, din luna septembrie, elevii din Mihail Kogălniceanu vor avea un nou spaţiu de studiu, ultramodern, iar părinţii vor şti că aici micuţii lor sunt bine instruiţi şi îngrijiţi în absenţa lor.
 
Şi infrastructura localităţii este un punct prioritar pe agenda sa de lucru. Astfel, după asfaltarea unor străzi, primarul a depus un proiect pentru asfaltarea altor doi kilometri de drumuri, lucrarea fiind pe cale să înceapă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, licitație pentru renovarea energetică a mai multor blocuri

12 Jan 2024 1385

Primăria Mihail Kogălniceanu. Cadouri și bucurie pentru tinerii locuitori ai comunei

20 Dec 2023 791

Declarații de Avere Constanța Ancuța Daniela Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu deține mai multe terenuri, o casă și două apartamente (DOCUMENTE)

04 Sep 2023 3135

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța Ancuța Belu anunță ce vor conține cele peste 1.000 de pachete de rechizite pentru elevii din comună

31 Aug 2023 2246

Primăria Mihail Kogălniceanu Stadiul celor trei mari proiecte de pe raza comunei

11 Jun 2023 1177

Liga Aleșilor Locali a PNL Constanța și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

12 Nov 2022 4449

Primăria Mihail Kogălniceanu caută firmă pentru modernizarea a 16 străzi din comună

05 Jul 2021 3099

Primăria Mihail Kogălniceanu reabilitează liceul teoretic din comună. Ce sumă este investită

16 Jun 2021 2939

Ancuța Daniela Belu, primarul ales al comunei Mihail Kogălniceanu, declarație de avere

18 Nov 2020 6349

Caiali Demiren, consilier local al comunei Mihail Kogalniceanu, s-a stins din viață

18 May 2020 6562

Căminul Cultural din Mihail Kogălniceanu susţine talentul copiilor şi al tinerilor

25 Jan 2018 4471

Tradiția continuă în comuna Mihail Kogălniceanu Botezul cailor, o paradă de forță, eleganță și frumusețe

07 Jan 2018 3276

În cadrul unui spectacol de Crăciun La Mihail Kogălniceanu, performanţa, statornicia şi curajul sunt răsplătite cu premii (galerie foto)

14 Dec 2017 2310

Cu banii de la CJC Primăria Mihail Kogălniceanu va putea realiza doar două studii de fezabilitate (galerie foto)

09 Nov 2017 3693

Patru proiecte pentru infrastructura rutieră din comuna Mihail Kogălniceanu

26 Oct 2017 3160