Liga Aleșilor Locali a PNL Constanța și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

Aleșii locali ai Filialei PNL Constanța l-au reconfirmat drept președinte Ligii Aleșilor Locali pe George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Cei trei prim-vicepreședinți aleși sunt: Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian și Dana Constantinescu, consilier județean.

Vicepreședinții Ligii Aleșilor Locali sunt: George Cojocaru, primarul din Murfatlar, Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, Liviu Negoiță, primarul din Cernavodă, Ionuț Rusu, viceprimar municipiul Constanța, Robert Șerban, primar în Eforie, Iulian Soceanu, primarul din Techirghiol, Iulian Tudorache, primarul din Crucea și Petre Urziceanu, primarul din Negru Vodă.

Mandatul este pentru patru ani.



„Sunt mulțumit de cum a decurs această întâlnire, la care am avut posibilitatea de avea o imagine de ansamblu asupra nevoilor și provocărilor pe care le au aleșii PNL.

Nu am cum să nu constat contextul actual de crize suprapuse pe care îl traversează Europa, dar mai ales România şi care se răsfrânge și asupra administrațiilor locale. În plus, toate fluctuațiile de prețuri, de la energie la creșterea prețurilor la materiale de construcții, schimbă radical previziunile făcute cu 2 ani în urmă. Este clar pentru toată lumea că bugetele pe proiectele asumate nu mai corespund realității de astăzi, iar acest lucru creează probleme în lanț, blocaje și amânări. De aceea, apreciez tot efortul făcut de primarii PNL din județul Constanța de a continua cu încredere în căutarea de sprijin pentru realizarea proiectelor promise.

Cunosc bine presiunile care există asupra primarilor PNL, de aceea voi fi alături de ei și îi voi susține în toate aspectele de a găsi soluții optime de finanțare a proiectelor edilitare", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 383

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 420

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 581

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 678

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 613

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 636

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 353

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 549

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 440

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 844

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1383

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 571

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 588

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 943

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 1662