Liga Aleșilor Locali a PNL Constanța și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

Aleșii locali ai Filialei PNL Constanța l-au reconfirmat drept președinte Ligii Aleșilor Locali pe George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Cei trei prim-vicepreședinți aleși sunt: Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian și Dana Constantinescu, consilier județean.

Vicepreședinții Ligii Aleșilor Locali sunt: George Cojocaru, primarul din Murfatlar, Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, Liviu Negoiță, primarul din Cernavodă, Ionuț Rusu, viceprimar municipiul Constanța, Robert Șerban, primar în Eforie, Iulian Soceanu, primarul din Techirghiol, Iulian Tudorache, primarul din Crucea și Petre Urziceanu, primarul din Negru Vodă.

Mandatul este pentru patru ani.„Sunt mulțumit de cum a decurs această întâlnire, la care am avut posibilitatea de avea o imagine de ansamblu asupra nevoilor și provocărilor pe care le au aleșii PNL.

Nu am cum să nu constat contextul actual de crize suprapuse pe care îl traversează Europa, dar mai ales România şi care se răsfrânge și asupra administrațiilor locale. În plus, toate fluctuațiile de prețuri, de la energie la creșterea prețurilor la materiale de construcții, schimbă radical previziunile făcute cu 2 ani în urmă. Este clar pentru toată lumea că bugetele pe proiectele asumate nu mai corespund realității de astăzi, iar acest lucru creează probleme în lanț, blocaje și amânări. De aceea, apreciez tot efortul făcut de primarii PNL din județul Constanța de a continua cu încredere în căutarea de sprijin pentru realizarea proiectelor promise.

Cunosc bine presiunile care există asupra primarilor PNL, de aceea voi fi alături de ei și îi voi susține în toate aspectele de a găsi soluții optime de finanțare a proiectelor edilitare", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se modifică legea de administrare a spaţiilor verzi. Primăriile, obligate să angajeze persoane cu studii de specialitate

02 Jun 2023 397

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța „Realizarea noului CET reprezintă o soluție modernă, eficientă și mai puțin poluantă"

01 Jun 2023 708

Decizie de ultimă oră a fostului viceprimar al Constanței, Florin Cocargeanu!

31 May 2023 1315

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța despre demisia șefului ANAF

31 May 2023 735

Președintele PNL Însurăței din județul Brăila, vrea să ridice un bloc de apartamente pe locul fostei grădini a Teatrului de Vară din Mamaia (DOCUMENT)

29 May 2023 743

Președinte OFL Constanța, Adriana Campeanu a fost desemnată secretar regional pentru regiunea Sud-Est

25 May 2023 894

Sporul de 25% acordat personalului ANI, neconstituțional. CCR a admis sesizarea USR

24 May 2023 947

Premierul, Nicolae Ciucă „Am convocat mâine o întâlnire cu sindicatele, la Guvern“

20 May 2023 680

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac

18 May 2023 809

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Rotativa guvernamentală, un moment-cheie al politicii post-decembriste"

18 May 2023 695

Ședință extraordinară a CLM Constanța Aleșii au aprobat depunerea în cadrul PNRR a proiectului „Construirea de insule ecologice digitalizate în municipiul Constanţa”

17 May 2023 749

Premierul Nicolae Ciucă Regele Charles al III-lea va vizita România pe 2 iunie

16 May 2023 692

Președintele PNL Nicolae Ciucă, despre rotativa guvernamentală „Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic, în afară de rămânerea în protocol.

16 May 2023 781

ZIUA LIVE Rotativa guvernamentală vine la pachet cu un pact de neagresiune între PNL și PSD și pe plan județean?

16 May 2023 1213

Propunerea legislativă privind instituirea Schemei de Certificare Voluntară "De Origine România - DOR"

14 May 2023 620