Cu 29 de acorduri de înfrăţire parafate Primăria Constanţa îşi „caută“ un frate şi în Coreea de Sud



De-a lungul timpului, reprezentanţi ai administraţiei locale au avut grijă să mărească „familia“ municipiului Constanţa. Aşa se face că, în prezent, acesta este înfrăţit cu 29 de oraşe din întreaga lume şi se intenţionează semnarea unui acord de înfrăţire cu alte două localităţi din Bulgaria şi Coreea de Sud.
 
Lista oraşelor înfrăţite cu municipiul Constanţa cuprinde, la ora actuală, numele a 29 de localităţi. Celor care nu ştiu cu cine avem acorduri de înfrăţire le putem confirma că, până în momentul de faţă, avem „fraţi şi surori“ pe aproape toate continentele lumii, excepţie făcând doar Africa şi Australia… dar nu-i timpul pierdut. Concret, municipiul Constanţa este înfrăţit cu: Sulmona (Italia), Turku (Finlanda), Yokohama (Japonia), Brest (Franţa), Istanbul (Turcia), Rotterdam (Olanda), Odesa (Ucraina), Boulogne Sur Mer (Franţa), Thessaloniki (Grecia), Mobile (USA), Trapani (Italia), Saida (Liban), Lattakia (Siria), Heraklyon (Grecia), Izmir (Turcia), Novorosiisk (Federaţia Rusă), Alexandria (Egipt), Santos (Brazilia), Havana (Cuba), Shanghai (China), Genova (Italia), Logroño (Spania), Cartagena de Indias (Columbia), Sankt Petersburg (Federaţia Rusă), Silivri (Turcia), Callo (Peru), Makassar (Indonezia), Eskişehir-Tepebasi (Turcia).

Și asta nu este tot; reprezentanţii administraţiei publice locale au formulat şi aşteaptă răspunsul oficial pentru alte două scrisori de intenţie. Concret, se doreşte înfrăţirea municipiului Constanţa cu alte două localităţi: Dobrici (Bulgaria) şi Busan (Coreea de Sud). Însă, în baza acestor numeroase înfrăţiri, aşteptăm să vedem şi „efectele“, şi nu ne referim la plimbări ale aleşilor în ţările respective, ci la rezultate palpabile, acţiuni cu efect şi în beneficiul întregii comunităţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă a pus pe masă 265.000 de lei pentru a achiziționa servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier. Iată pentru ce obiective de investiții (DOCUMENTE)

06 May 2024 33

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, a finalizat proiectul de implementare a sistemului de supraveghere video în comună

06 May 2024 186

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța „Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

06 May 2024 325

Afaceri Constanța Primăria Eforie a vândut nouă terenuri mai multor persoane fizice

06 May 2024 296

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, partener al antreprenoriatului local. Țința, crearea de noi locuri de muncă!

06 May 2024 348

Cumpărări directe Constanța Gold Buzz SRL a bătut palma cu Pimăria Mangalia. Firma se va ocupa de tranportul muncitorilor de la spații verzi (DOCUMENT)

06 May 2024 239

Primăria Comunei Bărăganu județul Constanța înființează un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar (DOCUMENT)

05 May 2024 864

Preotul paroh de la biserica Sf. Mina face un apel la Primăria Constanța Stălpișorii montați au blocat accesul pompierilor ce interveniseră la incendiul din această seară

04 May 2024 1192

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 785

Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

04 May 2024 692

Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

04 May 2024 476

Primăria și Consiliul Local Cuza Vodă, mesaj de Paște

04 May 2024 256

Primăria și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, mesaj de Paște

04 May 2024 246

Primăria și Consiliul Local Mangalia, mesaj de Paște

04 May 2024 243

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 663