Mihai Petre - „Mazare umileste patru dintre apropiatii sai" Cetatenii de onoare ai primarului - Danut Moisoiu, Felix Stroe, Mircea Dobre, Gheorghe Stoica (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

vichi

27 Jul, 2010 12:14

nu va esterusine oameni buni nu ii mai votati hai sa scapam de ei sa nu mai auzim de mazxare

jean valjean

12 Jul, 2010 20:13

Acest gest arata o data in plus, daca mai era nevoie, ca ...domnului primar i se rupe de majoritatea constantenilor, lui ii pasa doar de mosii care il voteaza pt un cub de zahar si o picatura de ulei si pe care ii ameninta asta-toamna ca le taie pomenele daca-l voteaza pe Base. Oare constantenii vad macar acum care sunt problemele existentiale ale sobolanilor, vopsiti rosii, din fruntea orasului si judetului...

RUSINEEE!!!!

12 Jul, 2010 14:57

sunt consternata si indignata! rusine sa le fie! pana cand ii mai suportam oameni buni?! il vad pe "piticania" de dobre cum isi plimba cainele in fiecare zi pe faleza care e distrusa fara sa-l deranjeze deloc. auzi! cetatean de onoare al orasului!!! si pe el il doare-n .... de constanteni si constanta; el sa aiba si sa -i fie bine!in rest, Dumnezeu cu mila... Doamne, cat mai suporti, Doamne?! pedepseste-i odata! da-le ce merita, ca prea si-au batut si-si bat joc de noi.reveniti-va oamnei buni si luati atitudine!

badea cirtan

12 Jul, 2010 14:39

Constanteni stirpiti aceste capuse cu votul vostru

bibicul

12 Jul, 2010 10:46

normal ca nu-i este rusine. ce a facut Stoica pentru Constanta? a construit niste blocuri si cladiri, a dat spaga sa le faca unde le-a facut. cum se sarbatoreste ziua lui Anghel Saligny? exista vre-o statuie in zonele centrale? nimic. tot ce este cultural este data deoparte, din acest motiv avem cea mai imputita zona istorica din Europa cred. cele mai imputite parcuri. mergeti in parcul Tabacariei pe marginea lacului. dezastru. acest primar este un dezastru pentru istoria acestei urbe din toate punctele de vedere: economic(inchiderea Constantei- nici-un proiect major in afara de mall-uri, desi sunt cel mai mare port la marea neagra), cultural - dezastru(de la teatru pana la aspectul cladirilor vechi), urbanistic - nu mai exista nici-o logica in constructii(blocuri langa case, parcuri si spatii verzi distruse, cine mai pune o statie de epurare langa o statiune?!!!!), turistic - turistii isi rup gatul pe faleza si in zona veche, nu exista trasee turistice cu o organizare pusa la punct(zero absolut), infrastructura - drumuri asfaltate la 2 ani(se lauda ca avem cele mai bune strazi din tara - gresit - am avut) cu gauri ramase in dreptul canalizarilor, lipsa locurilor de parcare desi exista spatii care sunt pline de balarii sau gunoaie(in afara se fac subterane - la noi nimic).

bestnavodari

12 Jul, 2010 10:28

Eu il propun cetatean de onoare al orasului Navodari pe Deputatul Gheoghe Dragomir, ca a platit 10000 de voturi in Navodari cu 1 milion bucata, cand a fost ales deputat si nu cred ca a mai dat cineva asemenea mita intr-o singura zi. Dar Totusi sa-l tragem putin de urechi pe acesta curva de om Dragomir Gheorghe: Domnule Deputat Dragomir Gheorghe unde esti ? nu mai esti deputat pe colegiul 1? ca nu te-am mai vazut prin zona noastra. Sau ai ajuns deputat si nu iti mai pasa de noi? Sau esti ocupat sa ii cauti contracte sefului tau Tucan, ca sa-ti mai cumpere si data viitoare votul cu 1 milion?

casima

12 Jul, 2010 08:32

O fi si Moisoiu vreo Simona Amanar, Dobre vreun Hagi, Stoe vreun Jean Constantin si Stoica o gratioasa Catalina Ponor. Nu-i e rusina acestui Pastaie sa indrazneasca sa faca asemenea propunere??? Explicatia e ca el e un incult si n-a auzit in viata lui de un Oleg Danovski, cunostiintele lui se marginesc la consilierii care l-au ajutat sa faca afaceri necurate. Ma mir ca nu s-a autopropus si pe el sa devina cetatean de "oroare" ca merita !

Articole asemanatoare

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1516

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 649

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 938

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 923

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 622

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 789

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 658

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 892

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1514

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 768

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 532

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 777

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1311

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 468

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1096