SC Palas SA Constanta are un potential cumparator

Luni s-a incheiat termenul de depunere a ofertelor pentru societatea Palas SA Constanta * Singurul ofertant este SC Euroconsulting International, o societate din Constanta, care are ca obiect de activitate comertul exterior * "Este o societate care a trecut toate conditiile de precalificare cerute pentru licitare", a declarat Constantin Radulescu, directorul Sucursalei Sud-Est Dobrogea

Sucursala Regionala Sud-Est Constanta a Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului, in data de 17 octombrie, a lansat la privatizare prin negociere pe baz=E3 de oferte finale, imbunatatite si irevocabile, un numar de 642.194 actiuni, detinute la SC Palas SA Constanta. De asemenea, au fost scoase la vanzare si actiunile ce vor rezulta in urma conversiei creantelor AVAB. Luni s-a incheiat termenul de depunere a ofertelor pentru achizitionarea acestei societati. Singura oferta primita de APAPS a fost cea a SC Euroconsulting International Constanta. "Aceasta societate are ca obiect de activitate comertul exterior, productia. Este o societate care a trecut toate conditiile de precalificare cerute pentru licitare", a declarat Constantin Radulescu, directorul Sucursalei Sud-Est Dobrogea. APAPS a impus unele conditii de participare la licitatie ale eventualilor investitori, tocmai pentru a se asigura ca ofertantii sunt seriosi si valabili din punct de vedere financiar. Astfel, conditiile au fost urmatoarele: experient=E3 in domeniul comertului exterior de minimum 3 ani, dovedit=E3 cu documente legale, iar cifra de afaceri sa fie de peste 8.000.000 USD, la sfarsitul anului trecut. Pentru repunerea pe picioare a societatii, fara a i se schimba radical obiectul de activitate, in caietul de sarcini al APAPS este mentionata o suma estimativa a investitiilor financiare necesare de 500.000 USD prevazuta in acest scop. Din acesti bani se va asigurarea si rezolvarea problemelor de mediu care se ivesc in derularea activitatii. Radulescu a mai afirmat ca de-abia la sfarsitul acestei saptamani se va intruni comisia care va verifica bonitatea societatii interesate de SC Palas SA.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legături cu fostul cuplu Petcu-Dospinescu Modificări în acționariatul Sterani Lounge SRL, firmă expropriată de municipalitate pentru amenajarea spațiului verde de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 392

În județul Constanța Amendat pentru transport de material lemnos fără documente legale

26 Apr 2024 328

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 636

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 344

Ședință CLM Aleșii locali, chemați să adopte un PUZ care va permite construcția de blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord, investiție cu care riveranii nu sunt de acord (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 1942

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 364

Cumpărări directe Constanța Primăria Siliștea organizează activități de Ziua Copilului, în valoare de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 399

Vergil Chițac a emis dispoziția privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral. Unde vor fi amplasate (documente)

25 Apr 2024 380

Corina Andreea Buzilă, noul președinte al Judecătoriei Măcin! Avere și interese (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 348

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 377

Licitații Constanța Primăria Medgidia, achiziție de energie electrică (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 401

Cazul fostului primar Cătălin Cherecheș menționat într-un raport al Departamentului de Stat al SUA! (DOCUMENT)

25 Apr 2024 549

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 367

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 445

Cumpărări directe Constanța Adonica Consulting SRL va elabora studii DNSH pentru reabilitarea Școlii din Eforie Nord și a lacului Belona, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 345