Ce-i de făcut? Pată după pată pe imaginea Poliţiei de la Constanţa

Ionut-Zagoneanu_nou.jpgLa scurt timp după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au convins instanţa de judecată că şapte oameni ai legii merită să fie judecaţi în stare de arest (vezi dosarul „Mafia din Portul Constanţa), un fost angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor este acuzat de omor calificat, după ce şi-ar fi împuşcat soţia în cap.

Ulterior, şi şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale a intrat în „horă". Acesta este suspectat că a condus un automobil pe drumurile din Tuzla, a fost implicat într-un accident rutier şi a părăsit locul faptei fără permisiunea colegilor de la Rutieră. Mai mult decât atât, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel au în atenţie, tot în acest dosar, şi un lucrător al Secţiei de Poliţie Rurale Mangalia, care ar fi pus umărul la presupusa fugă a şefului de la Investigaţii Criminale. În seara producerii acestui incident rutier, un fost poliţist constănţean şi-ar fi ucis mama, tăindu-i femeii gâtul cu ajutorul unui cuţit de bucătărie. Ulterior, individul a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele. Din (ne)fericire pentru el, presupusul ucigaş a fost salvat de medici şi dus în arestul Poliţiei şi ulterior prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Astfel că, în doar câteva zile, Poliţia Constanţa a fost implicată în patru cazuri care nu au adus cinste sistemului. Cine a spus că impactul labei de urs descoperite pe un aeroport nu poate fi egalat, pare că s-a înşelat. În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, Constanţa a dat cele mai puternice ştiri. Când se termina subiectul poliţiştilor aparent corupţi arestaţi în dosarul „Mafia din Portul Constanţa", pe scenă intra medicul veterinar care şi-a împuşcat soţia. Apoi era prezentat cazul şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale, urmat fiind de fostul poliţist care i-ar fi tăiat gâtul mamei sale. Cred că nu este uşor să fii şef de poliţie în aceste situaţii. Nu este uşor nici pentru cei care au lucrat în aceste dosare în vederea scoaterii la iveală a adevărului. Apropo, când mă gândesc la păţania şefului de la Investigaţii Criminale Eforie, parcă asociez cazul cu cel al colonelului Nicolaie Buzatu, fostul şef comandant al Taberei de Instrucţie şi al Poligonului de Trageri Sol - Aer Capu Midia, prins băut la volan. Cariere sfârşite mult prea devreme! O întrebare persistă totuşi: ce-i de făcut?


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța! Un șofer beat și fără permis, implicat

02 May 2024 422

Știri Constanța Șoferiță de 21 de ani, beată și sub influența substanțelor interzise, implicată într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei

02 May 2024 412

„Cu 2MAI puțini“ Acțiune în amintirea celor doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 May 2024 784

Accident cu mai multe victime la Cora Brătianu! Prima condamnare, aproape 5 ani cu executare. Dosarul, în apel (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 520

Știri Constanța Șofer beat și sub influența substanțelor interzise, implicat într-un accident între localitățile Murfatlar și Poarta Alb

02 May 2024 337

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 457

Știri Constanța Un autoturism cu numere de Ialomița a intrat în mai multe mașini, în zona Hotelului Nevada

02 May 2024 885

Știri Constanța Accident rutier în Mamaia. O mașină a intrat într-un stâlp în zona unui peco

02 May 2024 807

Accident rutier la Doraly, în Constanța (FOTO+VIDEO)

01 May 2024 1573

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident rutier în Constanța. Nu avea permis de conducere

01 May 2024 787

Accident mortal între 23 August şi Mangalia! S-au cerut daune de peste 2 milioane de euro. Ce a decis, în final, Curtea de Apel Constanța

30 Apr 2024 1094

„Ai plecat mult prea devreme dintre noi“ Cine este tânărul mort în accidentul de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, județul Constanța? (VIDEO)

30 Apr 2024 7888

Accidentul mortal de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, suprins de camerele de supraveghere (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 10581

Accident rutier mortal, la ieșire din 2 Mai spre Mangalia. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

30 Apr 2024 4633

Tânărul șofer implicat în accidentul dintre 2 Mai și Mangalia a murit (VIDEO)

30 Apr 2024 3271