Deputatul Puiu Hasotti a lansat cartea "Liberal in opozitie"

Intr-o zi de rascruce pentru suflarea liberala din Romania

Lucrarea de fata este o carte de dezbatere parlamentara, asa cum insusi autorul a descris-o si contine declaratiile politice facute de deputat de la tribuna Parlamentului, interpelari si secvente din timpul dezbaterilor parlamentare din Camera Deputatilor, precum si alte secvente ale activitatii prodigioase de parlamentar ale deputatului liberal, activitate care se intinde pe opt ani de zile * Deputatul nu se afla la prima lansare de carte, profesia sa de arheolog oferindu-i posibilitatea sa se afirme in literatura de specialitate cu mai multe lucrari de gen

Cu cateva ore inainte ca Theodor Stolojan sa anunte retragerea sa din cursa prezidentiabililor si practic renuntarea la activitatea politica din motive de sanatate, la Cazinoul constantean, liderul local al PNL, Puiu Hasotti, isi lansa cartea "Liberal in opozitie". Deputatul nu se afla la prima lansare de carte, profesia sa de arheolog oferindu-i posibilitatea sa se afirme in literatura de specialitate cu mai multe lucrari de gen, care au fost obiect de studiu pentru multe serii de studenti ai Facultatii de Istorie si Arheologie. Lucrarea de fata este o carte de dezbatere parlamentara, asa cum insusi autorul a descris-o, si contine declaratiile politice facute de deputat de la tribuna Parlamentului, interpelari si secvente din timpul dezbaterilor parlamentare din Camera Deputatilor, precum si alte secvente ale activitatii prodigioase de parlamentar ale deputatului liberal, activitate care se intinde pe opt ani de zile. Lucrarea a fost prezentata de analistul politic Stelian Tanase, care a apreciat combativitatea parlamentarului constantean in calitate de deputat al Romaniei. Nu de putine ori, Hasotti s-a constituit in Camera Deputatilor intr-o portavoce a opozitiei, amendand comportamentul aberant al reprezentantilor puterii. Cel mai recent caz s-a petrecut in urma cu doua saptamani cand, de la tribuna Camerei, deputatul a dat un vot de blam articolului din statutul alesilor privind posibilitatea migrarii acestora in timpul mandatului. Publicul prezent la lansarea cartii "Liberal in opozitie" a salutat calitatea grafica a lucrarii, precum si continutul acesteia, cartea putandu-se constitui intr-un adevarat "jurnal de bord" al deputatului. Nume cu greutate din PNL, ca Dinu Patriciu sau Calin Popescu Tariceanu -actualul presedinte interimar al partidului, au dat curs invitatiei deputatului, alaturi de colegii de pe plan local. Autorul nu a "indraznit" sa-si prezinte cu slove grele lucrarea, in schimb, citandu-l pe marele Aristotel, care spunea ca "cititorii fac cartea", a lansat o invitatie si in acelasi timp o provocare auditoriului sau. Puiu Hasotti a spus publicului ca si-ar dori ca peste patru ani sa-i invite la lansarea unei alte carti care ar putea contine criticile si aprecierile vizavi de actuala lucrare - care oglindeste perfect activitatea sa politica.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 411

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 510

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 684

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 934

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1256

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1532

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 943

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 752

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 589

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 806

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 673

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 582

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 976

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 607

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 728