Mormantul lui Usi, un munte de flori (galerie foto - exclusivitate)

cap_1.jpg„Nu te vom uita niciodată. Din partea prietenilor", „Vei rămâne veşnic în amintirea noastră" - acestea sunt mesajele de adio pentru Usi lăsate de apropiaţii săi

Usi zace sub un mormânt de flori. Zeci de coroane de la cunoscuţi, apropiaţi, prieteni şi familie adăpostesc trupul lui Usein Sali, zis Usi, tovarăşul fraţilor Vasea. La 40 de ani, suferind de mai mult timp de inimă, dar având şi alte probleme de sănătate, Usein Sali a murit luni dimineaţa, în jurul orei 04.00, în urma unui stop cardio-respirator. „Vei rămâne veşnic în amintirea noastră", „Sincere condoleanţe", „Regrete eterne", „Nu te vom uita niciodată" - acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care apropiaţii i le-au lăsat lui Usi, să-i călăuzească drumul în lumea de apoi.

usein_sali.jpgÎnmormântarea lui Usein Sali a avut loc miercuri, de la ora 13.00, în Cimitirul Turcesc din zona Anadalchioi. Aproape o sută de bărbaţi, potrivit tradiţiei musulmane, au venit să-l conducă pe Usi pe ultimul drum. Îmbrăcaţi în negru, cu prosoape galbene pe braţe, potrivit tradiţiei, dar cu ochelari negri la ochi, deşi era o zi înnorată, prietenii au venit să-şi prezinte respectul faţă de cel care le-a stat alături ani de zile, în diferite condiţii. După ce locul s-a umplut de rudele şi prietenii lui Usi, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost adus în cimitir, purtat pe braţe de apropiaţi. Slujba de înmormântare a durat aproximativ o oră. La sfârşitul ceremoniei, zeci de prieteni, dar şi familia bărbatului, au acoperit mormântul cu flori. Un munte de garoafe, margarete, petunii şi trandafiri îi servesc drept loc de odihnă lui Usi. Pe coroanele de flori care acoperă mormântul se pot citi nume cu rezonanţă în mediul underground al Constanţei: „Din partea lui Boca şi Moro", „Gabriel şi Ivan", „Vali", „Jan", „Gabi Vasea". O coroană de garoafe roşii atrage atenţia în marea de flori: „Nu te vom uita niciodată. Din partea prietenilor", este explicaţia care însoţeşte omagiul pentru Usi. Oarecum deasupra tuturor, tronează coroana de flori din partea familiei Vasea. Usein Sali a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, luni dimineaţa. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că Usi a murit din cauza unor complicaţii intervenite în urma unui inel gastric pe care şi l-a pus în urmă cu câteva săptămâni, la Oradea, el fiind, de asemenea, bolnav de inimă. Usein Sali a fost internat în urmă cu două săptămâni la Secţia Terapie Intensivă, având probleme cardiace. Luni dimineaţă, prietenul fraţilor Vasea a decedat în urma unui stop cardio-respirator, nerăspunzând manevrelor de resuscitare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

CED

08 Mar, 2010 11:46

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.A FOST UN OM DEOSEBIT,PRIETEN CU TOATA LUMEA.NU MAI SCRIETI URAT DESPRE EL,MUISTII PULII.VOI NICI NU L-ATI CUNOSCUT SI SCRIETI URAT DESPRE EL.USI ODIHNESTETE IN PACE.

cec

05 Mar, 2010 15:53

dumnezeu sa-l ierte si sa aibe grija de el acolo unde e. Pacat ca e lume care nu stie ce inseamna suferinta de a pierde pe cineva drag... si vb foarte urat..fara sa fi cunoscut acea persoana.vei ramane in sufletele noastre mereu. nu te vom uita niciodata.

maria

05 Mar, 2010 11:57

daaaaaaaaa, o sa le lipseasca si judecatorilor

fefe

05 Mar, 2010 10:31

a fost o pers deosebita cu mult respect si noi toti care lam cunoscut suferim mult pierderea lui. nu stiu cine este cel care injura dar cred ca este un dobitoc daca vb asa de cineva care a decedat. o sa ne lipseasca foarte mult si nul vom uita nici o data.

rahaturi

05 Mar, 2010 00:15

Cine drak a fost asta, presedintele tarii, de tot scrieti de toti no name??? Asta este presa???? Rusine, rusine, rusine! Pierdeti vremea prin cimitire in loc sa va ocupati de ceva serios. Sunteti si platit pentru asta? Eu v-as da afara!

Articole asemanatoare

În ce cartier din Constanța este amplasat săptămâna aceasta containerul pentru depozitarea deșeurilor de dimensiuni mari

05 Feb 2024 746

Polaris M Holding Iată unde puteți depozita deșeurile de dimensiuni mari săptămâna aceasta!

29 Jan 2024 719

Primăria Constanța Cartierul Faleză Nord dispune de un container special pentru deșeurile voluminoase

04 Jan 2024 1635

Cum funcționează o sonerie fără fir?

21 Dec 2023 797

Știri Constanța Unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

18 Sep 2023 824

Primăria Constanța Benele pentru deșeuri mari s-au mutat! Iată unde vor rămâne până la sfârșitul săptămânii

05 Sep 2023 922

Știri Constanța Anunț pentru constănțenii care locuiesc în cartierul Brătianu

30 Aug 2023 1038

Știri Constanța Unde pot depune deșeurile voluminoase constănțenii care locuiesc în cartierul CET

09 Aug 2023 1600

Polaris Holding Constanța Unde sunt amplasate benele pentru deșeurile voluminoase în această săptămână

26 Jun 2023 968

Constanța. Unde sunt amplasate benele pentru deșeurile voluminoase în această săptămână

13 Jun 2023 1016

Constanța În ce zone pot fi găsite containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

02 May 2023 818

Constanța În ce zone pot fi găsite containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

25 Apr 2023 805

Primăria Constanța Locul deșeurilor voluminoase nu este pe stradă! Unde sunt amplasate containerele săptămâna aceasta

11 Apr 2023 1086

În ce zone pot găsi constănțenii containerele pentru deșeuri voluminoase

22 Mar 2023 1097

Unde pot depune deșeuruile voluminoase, în această săptămână, constănțenii care locuiesc în cartierul Brătianu

28 Feb 2023 1149