Sesizare bizară şi fără precedent în Constanţa Vasile Bereschi a anunţat că şi-a ucis copilul şi nu poate ajunge la serviciu

 

Luni, o zi de început de săptămână şi de serviciu pentru oricine. Un constănţean fără chef de muncă s-a gândit să găsească un motiv ca să lipsească de la serviciu. Motivul este greu de ghicit. El a pus mâna pe telefon şi şi-a anunţat colegii că şi-a ucis copilul şi nu poate ajunge la serviciu. Disperaţi, colegii au anunţat de urgenţă grădiniţa şi poliţia. La poliţie a sunat şi directorul grădiniţei.
 
Poliţiştii s-au deplasat imediat la fața locului şi au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Băieţelul era în viaţă.
 
„A fost o sesizare de dimineaţă pe telefonul cadrelor de urgenţă pe secţia poliţiei din municipiul Constanţa. Am hotărât deplasarea echipei mobile la faţa locului, adică la domiciliul din Henri Coandă, şi copilul a fost preluat. S-a instituit măsură de protecţie în cadrul unui centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, iar tatăl a fost internat“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa Mihaela Ristea, director adjunct al DGASPC Constanţa.
 
Tatăl iresponsabil se numeşte Vasile Bereschi, are 42 de ani şi se afla într-o stare avansată de ebrietate. Poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare. Minorul de doar patru ani a fost preluat de DGASPC Constanţa.
 
Băieţelul mai are o soră de zece ani. Vasile Bereschi este binecunoscut angajaţilor DGASPC, pentru că fiica acestuia a fost, de asemenea, preluată de lucrătorii de la Protecţia Copilului în urmă cu cinci ani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițiștii din Constanța, invitați la Grădinița din Neptun (Galerie FOTO)

27 Apr 2024 533

Polaris M Holding Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, Constanța au explorat ecologia și tehnologia în Săptămâna Verde

19 Apr 2024 369

Copii de grădiniță au participat la un atelier de pictură, la Muzeul de Artă Populară Constanța (FOTO)

17 Apr 2024 508

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 387

Investiții la Grădinița cu Program Prelungit „2 Pitici" din Constanța. Vor fi montate o rampă de acces și un foișor

14 Apr 2024 490

Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța de turtă dulce” Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

09 Apr 2024 745

O firmă din Constanța se ocupă de curățenia de la Grădinița cu Program Prelungit „Luminița“ din comuna Lumina (DOCUMENT)

02 Apr 2024 773

Angajări Constanța Loc de muncă disponibil la Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 Mangalia. Ce condiții ai de îndeplinit

01 Apr 2024 662

Locuri de muncă Constanța Grădinița cu Program Normal „Zubeyde Hanim” angajează. Detalii

30 Mar 2024 1943

Proiectele, la mâna consilierilor locali Trei grădinițe din municipiul Constanța vor fi reabilitate, modernizate și dotate cu mobilier (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 899

Licitații publice Constanța Încă un contract atribuit director către Synesis Partners SRL

18 Mar 2024 434

Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța angajeză. Iată postul vacant

18 Mar 2024 1062

Grădinița cu Program Normal „Zubeyde Hanim“ Constanța angajează!

12 Mar 2024 821

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, renovează Grădinița Piticot

08 Mar 2024 787

Concurs de eleganță și creativitate la Grădinița P.P. "Amicii" Constanța! Preșcolarii, invitați să-și exprime individualitatea prin intermediul modei (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 919